Συνάντηση Μαλτέζου με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

 

Την πρώτη θεσμική συνάντηση είχε στο γραφείο του το πρωί της Τρίτης ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος με εκπροσώπους τουΔ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

 

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Ορφανός, ο αντιπρόεδρος Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Βεληζιώτης, η Βάσια Θωμοπούλου και ο Αναστάσιος Πέζος.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη διαβεβαίωσή του για τη συνεργασία του δικηγορικού σώματος με την Π.Ε. Αργολίδας με τρόπο ειλικρινή, στενό και αποδοτικό για το καλό των «συλλειτουργών» της Δικαιοσύνης.

 

Συζητήθηκε εκτενώς το μεγάλο ζήτημα της ανάγκης βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου. Ζητήθηκε επίσης η βοήθεια της Π.Ε. Αργολίδας στην προσωρινή υποδοχή μέρους του αρχείου του συλλόγου ώστε να απελευθερωθούν απαραίτητοι χώροι στο Δικαστικό Μέγαρο με σκοπό να διαμορφωθούν θέσεις παραμονής κρατουμένων και λοιποί βοηθητικοί χώροι.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.