Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για την πρόσληψη Μπουντρούκα ως έμμισθου συμβούλου του Νίκα

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόσληψη του Γιάννη Μπουντρούκα ως έμμισθου εντεταλμένου συμβούλου του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

 

“Σε όλες τις κεντρικές επιλογές της Δεξιάς που ανακοινώθηκαν και υλοποιούνται, το ΚΙΝ.ΑΛ. όχι μόνο συστρατεύεται με αυτές, αλλά υπερθεματίζει” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας τονίζοντας πως “η ΝΔ έχει δείξει ότι αντιλαμβάνεται το ΚΙΝ.ΑΛ. ως “δημοπρατήριο προθύμων στελεχών”, απ’ όπου προσλαμβάνει κεντρικά ή περιφερειακά στελέχη”.

 

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας

 

Γράφτηκε αυτές τις ημέρες στο τοπικό τύπο, ότι ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΙΝ.ΑΛ. στις περιφερειακές εκλογές στη Πελοπόννησο κος Μπουντρούκας, προσελήφθηκε ως “έμμισθος εντεταλμένος σύμβουλος” του περιφερειάρχη κου Νίκα (ΝΔ).

 

Πιστεύουμε ότι αυτά (όπως και οι μεταγραφές προς τη ΝΔ κεντρικών στελεχών) είναι τα αποτελέσματα του δήθεν διμέτωπου αγώνα της ηγετικής ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ. και της κας Γεννηματά, που στην ουσία
είναι μονομέτωπος αγώνας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι σ’ όλες τις κεντρικές επιλογές της Δεξιάς που ανακοινώθηκαν και υλοποιούνται, το ΚΙΝ.ΑΛ. όχι μόνο συστρατεύεται με αυτές, αλλά υπερθεματίζει (απλή αναλογική, θέμα Προέδρου, προανακριτική, ψήφος ομογενών).

 

Από την άλλη, η ΝΔ έχει δείξει ότι αντιλαμβάνεται το ΚΙΝ.ΑΛ. ως “δημοπρατήριο προθύμων στελεχών”, απ’ όπου προσλαμβάνει κεντρικά ή περιφερειακά στελέχη.

 

Αυτή τη τύχη επιφυλάσσει η κα Γεννηματά και η ηγετική ομάδα του ΚΙΝ.ΑΛ. στο κόμμα αυτό και σε αυτό το τμήμα του λαού που είχε στο παρελθόν και έχει και τώρα γνήσια αντιδεξιά προοδευτική συνείδηση.

 

Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ
28/10/2019