Καταγγελία για την απόλυση 4 εργαζομένων στη «Σελόντα» Ν. Επιδαύρου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

 

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της επιχείρησης «ΣΕΛΟΝΤΑ» που προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη της επιβάλλει εργασιακό μεσαίωνα και καταπατάει τα δικαιώματά μας. Χθες Πέμπτη 24/10/2019 η επιχείρηση προχώρησε σε 4 άδικες και τρομοκρατικές απολύσεις εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της στη Νέα Επίδαυρο.

 

Η εργοδοσία χρησιμοποιεί ανυπόστατες δικαιολογίες ότι «δεν έχει δουλειά», την ώρα που ο κλάδος των ιχθυοκαλλιεργειών είναι από τους πιο δυναμικούς και εξαγωγικούς στη χώρα, η παραγωγή είναι σε ανοδικά επίπεδα με μεγάλες προοπτικές τα επόμενα χρόνια και κυρίαρχη θέση της χώρας στον κλάδο σε επίπεδο ΕΕ. Και η συγκεκριμένη εταιρεία μονοπωλεί τον κλάδο! Αυτή είναι η ανάπτυξη τους! Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι με τις συγχωνεύσεις που έγιναν δεν θα γινόταν καμιά απόλυση, τώρα τι έχουν να μας πουν;

 

Μεγάλες ευθύνες έχουν όλες οι κυβερνήσεις (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) που νομοθετούν και εφαρμόζουν αντεργατική πολιτική ώστε να εξασφαλίσουν την παραπέρα κερδοφορία των επιχειρήσεων πάντα σε βάρος των εργαζομένων.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και με την οργάνωσή μας να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας ανήκει. Ο πολλαπλασιασμός των οργανωμένων εργαζόμενων στον κλάδο και η δημιουργία νέων σωματείων, δείχνει πως έχουμε τη δύναμη.

 

Το ζήτημα είναι να καταλάβουμε ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ! Η δύναμη μας βρίσκεται στην οργανωμένη πάλη, μέσα από τα σωματεία μας! Στην εργατική αλληλεγγύη, στους αγώνες μας!

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΣΕΛΟΝΤΑ» καθώς και τα υπόλοιπα σωματεία του νομού να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους 4 απολυμένους συνάδελφους με όλους τους τρόπουςκαι να είναι σίγουρου ότι δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!

 

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης, η εργοδοσία είναι γελασμένη αν νομίζει ότι θα δεχτούμε αυτήν την πράξη της.

 

ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια