Απολύθηκε και συνδικαλιστής στη «Σελόντα»: Υπερασπίστηκε τους 4 απολυμένους…

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

 

Το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αργολίδας καταγγέλλει την εργοδοσία της επιχείρησης «ΣΕΛΟΝΤΑ» στη Νέα Επίδαυρο για την τρομοκρατική απόλυση εργαζομένου στην επιχείρηση και εκλεγμένου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Ν. Αργολίδας.

 

Οι ενέργειες αυτές δείχνουν το μένος της εργοδοσίας απέναντι στη συγκεκριμένο συνδικαλιστή τιμωρώντας τον για την ταξική και συνεπή του δράση, καθώς υπερασπίστηκε τις 4 άδικες απολύσεις συνάδελφων του και τα δικαιώματα τους, απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία. Στόχος της εργοδοσίας είναι να εμποδίσει την επαφή των εργαζομένων με το κλαδικό συνδικάτο τους.

 

Η απόλυση του συνδικαλιστή και μέλους του ΔΣ του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων Ποτών εντάσσεται στην ενιαία επίθεση των εργοδοτών, ειδικά απέναντι στο ταξικό κίνημα.

 

Στους χώρους δουλειάς βλέπουν τα φύτρα οργάνωσης της εργατικής τάξης, οργάνωση που μπορεί να βάλει φρένο στους σχεδιασμούς τους, αλλά και να οδηγήσει την εργατική τάξη στην αντεπίθεση, γι’ αυτό και προσπαθούν να ξεμπερδέψουν με αυτές τις δυνάμεις.

 

Το Συνδικάτο Αργολίδας καλεί όλους τους εργαζομένους στην επιχείρηση «ΣΕΛΟΝΤΑ», να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να σπάσουν στην πράξη την τρομοκρατία, να απαντήσουν μαζικά στη νέα αυτή πρόκληση της εργοδοσίας με μαζική οργάνωση στο κλαδικό συνδικάτο και να απαιτήσουν την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συνάδελφων τους.

 

Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία του νομού να συμπαρασταθούν και να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.

 

Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση
Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο πρόεδρος Κολιζέρας Αθανάσιος

Η γραμματέας Σταματέλου Ευαγγελία

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια