Εκατοντάδες Κιώτες έκλεισαν το δρόμο ζητώντας προστασία από την παραβατικότητα Ρομά

 

Εκατοντάδες κάτοικοι της Νέας Κίου συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής για να διαμαρτυρηθούν για μια ακόμα φορά για την έλλειψη προστασίας από την παραβατικότητα, η οποία προέρχεται από Ρομά που ζουν στον κοντινό καταυλισμό.

 

Η συγκέντρωση έγινε στη γέφυρα της Πάνιτσας, στην παραλιακή Ν. Κίου – Ναυπλίου και οι παραβρισκόμενοι έκλεισαν συμβολικά το δρόμο για μία ώρα και συγκέντρωσαν υπογραφές με τις οποίες ζητούν να αυξηθεί η αστυνόμευση και να παταχθεί η εγκληματικότητα.

 

 

 

 

 

7 σχόλια

  1. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτοί η κίνηση για τους ρομα και να μην είναι όλοι στο δρόμο. Και να είναι το πολύ 200 άτομα.δεν είναι δυνατόν να κάνεις συγκέντρωση για τα προβλήματα του χωριού,και να μην είναι ούτε 100 άτομα.

  2. Τα προβλήματα είναι πολλά!το σχολείο το δημοτικό δεν έχει αίθουσες να βάλει τα παιδιά μας , ή χωματερή που μέρα με την μέρα μυρίζει όλο και πιο έντονα.δυστυχώς από ότι φαίνεται έχουμε πρόβλημα με τους εκπροσώπους,η είναι ανίκανοι η είναι αδιάφορη!δυστυχώς τα πράγματα έτσι είναι.και το χειρότερο από όλα ότι εμείς οι πολίτες δεν κουνάμε από τον καναπέ μας.αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν αυτούς έχουμε!

    • ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΩΝ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕς ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!!!!

  3. Ανεξαρτητη ΝΕΑ ΚΙΟΣ τωρα !!!!!! Υπαρχει δημοψηφισμα,αν δεν το εισηγηθουν οι δημοτικοι συμβουλοι θα το αποφασισει η μεγαλη λαικη συνελευση που αναμενεται,οχι αλλη υποβαθμιση,η ΝΕΑ ΚΙΟΣ μπορει ως ανεξαρτητος δημος η κοινοτητα να αναπτυχθει και να ξαναγινει Δημος πρωτυπο της χωρας!!!!!! ΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΙΩΤΙΣΣΑ ΕΣΥ ΑΠΟΔΑΣΙΖΕΙΣ ,μην περιμενεις κανεναν συμβουλο, ΑΝΕΞΑΡΗΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!

  4. Κύριοι: με όλο το σεβασμό,Γιάννη Αθανασόπουλε,Χάρη Νενεκούμη,Νίκο Κοντέ , Γιώργο Θεοδοσίου, ξέρουμε τους αγώνες σας και την αγάπη σας για την Κίο μας, είστε το 4%%%%%%% του Δημοτικού Συμβουλίου, σημαντικός οργανισμός,ξεκινήστε από αύριο την .κατάθεση πρότασης για την αποχώρηση της Νέας Κίου ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗς ΠΌΛΗς ΜΑς ,( ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΆΝΗς) Μόνο έτσι θα πετύχουμε την ανάπτυξη της πόλης μας,(διώξιμο γύφτων,διώξιμο χωματερής,ανεξάρτητος Δήμος, παραχώρηση και πώληση του οικοπέδου μας που λειτουργεί ως βενζινάδικο με ευτελές ενοίκιο και δημιουργία οικοπέδων και πολυκατοικιών αυξάνοντας τα έσοδα του Δήμου μας και την αύξηση κατοίκων, , ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑς,υπάρχει και ενα δημοψήφισμα του 2010,με 98,85%%%%%%%%%%% ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗς ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗς ΜΑς ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ……Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗς ΧΩΜΑΤΕΡΗς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΝΕΑς ΚΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ !!!!!!!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια