Τα κηρύγματα του μητροπολίτη Νεκτάριου και οι συνάξεις νέων σε Ναύπλιο και Άργος

 

Συνεχίζονται και φέτος τα εσπερινά κηρύγματα του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριου στο Ναύπλιο και το Άργος. Μετά την ακολουθία του Εσπερινού, τις 5.30 μμ, θα γίνονται τα κηρύγματα κάθε Σάββατο στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στο Ναύπλιο και κάθε Κυριακή στον καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος.

 

Κάθε Σάββατο, στο Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητρόπολης (Βασιλέως Κων/νου και Ναυαρίνου 2), στις 7:30 στο Ναύπλιο μ.μ θα αρχίζει η συνάντηση του μητροπολίτη Νεκτάριου με τους νέους μέχρι 40 ετών. Στο Άργος θα γίνεται κάθε Κυριακή, στις 7.30 μμ, στο Κέντρο Νεότητος (Νικηταρά και Μακαρίου, έναντι ΟΤΕ).

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. ΣΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕς ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙς ΠΡΩΤΕς ΘΕΣΕΙς ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ;;;; ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕς ;; ΔΕΣΠΟΤΑ ΔΙΔΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΙΣΑΝΙΟ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ !!!!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕς ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥς,ΑΝ ΘΕς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙς ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙς ΔΗΜΟΣΙΕς ΣΧΕΣΕΙς…..

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια