Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020

«Τρίποντα» στην εθελοντική αιμοδοσία από τον Οίακα Ναυπλίου

 

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Οίακα Ναυπλίου συμμετείχαν την πρώτη μέρα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου της προγραμματισμένης 120ης τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας στο Κέντρο Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας στο Ναύπλιο. που συνδιοργανώθηκε με τους “Δεσμούς Αίματος”.

 

Οι “Δεσμοί Αίματος” και ο Οίακας καλούν τους φίλους της ομάδας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 5 μμ έως τις 8 μμ στο Κέντρο Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, στο Ναύπλιο να δώσουν στην πράξη το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα.

 

Οι Δεσμοί Αίματος ευχαριστούν την ομάδα του ΟΙΑΚΑ για την υποστήριξη στην προσπάθεια του συλλόγου μας για να μην λείψει αίμα σε κανένα συνάνθρωπό μας όσο και όταν το χρειάζεται…

 

Στις μέρες μας η ανεπάρκεια αίματος είναι μια υπαρκτή κατάσταση που έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται αίμα.

 

Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων εκείνων που μπορούν με την τελείως ανώδυνη γι’ αυτούς εθελοντική αιμοδοσία να προσφέρουν το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα είναι η ελπίδα ότι η προσφορά στο συνάνθρωπο γίνεται με πράξεις και επαναλαμβάνεται.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.