Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020

Νέες διακρίσεις για τα παιδιά του “Ρήγα” και της ακαδημίας του Athlisis Tennis Club

 

Αρκετές διακρίσεις για τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και της Ακαδημίας του Athlisis Tennis Club συνοδεύουν τις συμμετοχές τους στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα τις τελευταίες εβδομάδες, στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, τα οποία διοργανώνει η ΣΤ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία, χρονικά, αγωνιστική επιτυχία είναι η 2η θέση που κατέλαβε ο Τάσος Κωστούρος στο Ενωσιακό Προπαιδικό Τουρνουά κάτω των 10 ετών, που έγινε το Σαββατοκύριακο 12-13/10 στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club. Στην ίδια διοργάνωση, στον τελικό έφτασαν δύο ακόμα μικροί αθλητές της ίδιας ομάδας, ο Άθωνας Γιαννικάκης και ο Χρήστος Τζιάφας, με την τελική αναμέτρηση να είναι σε εκκρεμότητα. Αξίζει να αναφέρουμε πως στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν 35 παιδιά από την παιδική μας ακαδημία ηλικίας 4-10 ετών σε σύνολο 80 περίπου συμμετοχών από ομίλους ολόκληρης της Πελοποννήσου.

 

 

 

Διάκριση για την αγωνιστική ομάδα υπήρξε επίσης στο Ενωσιακό Open E3 της 40ης εβδομάδας που έγινε στην Καλαμάτα, όπου ο Μάριος Τούντας κατέλαβε την 1η θέση στα αγόρια κάτω των 16, ενώ στα αγόρια κάτω των 12 οι Φίλιππος Μάντσιτς και Γιάννης Κουρουνιώτης πήραν την 3η θέση.

 

 

 

Τέλος, στο Ε3 Open Ενωσιακό πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών της 38ης εβδομάδας ο Απόστολος Γεροδήμος κατέλαβε τη 2η θέση, σε μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

 

Επόμενες διοργανώσεις για τα παιδιά του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και του Athlisis Tennis Club είναι το Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα για παιδιά 12-14-16 ετών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νότου για παιδιά κάτω των 10 ετών, όπου αναμένεται να αγωνιστούν 8 αθλητές και αθλήτριες.

 

Η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους, αλλά και όλα τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας για την συμμετοχή και την εξαιρετική τους παρουσία.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.