“Περπάτημα για τη ζωή” στο Άργος από την “Αλληλεγγύη”

 

Έγινε στο Άργος το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου με επιτυχία το “8ο περπάτημα για τη ζωή” που διοργάνωσε ο σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων ν. Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη”.

 

Η ιδέα της συμβολικής διαδρομής από την διάγνωση της ασθένειας μέχρι την ίαση, η αλληλεγγύη απέναντι σε κάθε άνθρωπο που νοσεί ή έχει νοσήσει, η αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και η αξία του εθελοντισμού, ένωσαν τους ανθρώπους σε μια μεγάλη παρέα, που μετέδωσε τον παλμό και το μήνυμά της σε όλη την πόλη!

 

Η εκκίνηση δόθηκε στις 6 μμ από τα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Γούναρη 47 και οι περιπατητές κατέληξαν στον αύλειο χώρο του παλαιού δημαρχείου.

 

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο γραμματέας του ιατρικού συλλόγου Αργολίδας Γιώργος Δωροβίνης, η πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Αργους Δήμητρα Μουρλούκου, τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Ελίνα Παπαδοπούλου, Θάνος Νταβέλος και φίλες, φίλοι και μέλη του συλλόγου.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της “Αλληλεγγύης”:

 

Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τον κ. Δημήτρη Καρυάμη, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άργους, τον κ. Πέτρο Διολίτση, πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ, την “κάβα Κατσιαδράμης” και τον κ. Γιάννη Δημάκη και το εργοστάσιο “Eσπερίδες”.
Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου, να είμαστε καλά, να ξαναπερπατήσουμε όλοι μαζί κι ακόμα περισσότεροι!”.