Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στο Άργος

 

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας καλεί για συμμετοχή στην απεργία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος (10.30 πμ).

 

Όπως αναφέρει στο κάλεσμα:

 

Συνάδελφοι, συνεχίζουμε με νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Οκτώβρη, μαζί με την ομοσπονδία μας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, ενάντια στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο.

 

Η «ανάπτυξη» που θέλουν, κυβέρνηση και εργοδοσία, δεν είναι ανάπτυξη για όλους. Κόλαση για εμάς τους εργαζόμενους, χωρίς δικαιώματα-μισθούς-κοινωνική ασφάλιση και τρομοκρατία και για αυτούς παράδεισος αμύθητων κερδών από το δικό μας ιδρώτα.

 

Η ανάπτυξή τους γκρεμίζει ό,τι άφησε όρθιο η κρίση τους!

 

Δεν θα αφήσουμε ΚΡΑΤΟΣ και ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ να πατήσουν πόδι στις συνδικαλιστικές οργανώσεις προκειμένου να κλιμακώνουν την αντεργατική επίθεση, έχοντας τις πλάτες των ξεπουλημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών όπως για παράδειγμα τις πλειοψηφίες των εργατικών κέντρων του νομού και της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ.

 

Πάμε ενάντια στην προσπάθεια στοχοποίησης των συνδικάτων και της απεργίας.

 

Όλοι στην απεργία:

 

για να είναι τα συνδικάτα πραγματικά στα χέρια των εργατών και όχι των εργοδοτών.

 

για να μην περάσει ο ενταφιασμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

 

για να μπορούμε και αύριο εμείς οι εργαζόμενοι, απέναντι στην πάνοπλη εργοδοσία και το κράτος της, να διαθέτουμε το δικό μας αποκούμπι και όπλο, τη συλλογική εκπροσώπηση και δράση μέσα από το συνδικάτο.

 

Για σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

 

Όλοι και όλες την Τετάρτη 2 Οκτώβρη στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 10.30, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια