Βρήκαν τους κλέφτες νεκροταφείων της Αργολίδας – 11.000 € η αξία των κλοπιμαίων

 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, πέντε περιπτώσεις κλοπών μπρούτζινων αντικειμένων από κοιμητήρια σε χωριά του Άργους και του Ναυπλίου.

 

Για τις υποθέσεις κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Επιπλέον, κατηγορείται 50χρονος ημεδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

Οι δύο, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, κατά το χρονικό διάστημα από τις 20 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, διέπραξαν πέντε περιπτώσεις κλοπών μπρούτζινων αντικειμένων και προκάλεσαν φθορές σε μαρμάρινα μνήματα.

 

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι πούλησαν στον 50χρονο τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 11.500 ευρώ, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών τους.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια