Παιδιά και νέοι από 13 χώρες (κυρίως της Αν. Ευρώπης) διαγωνίζονται στο Ναύπλιο

 

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μμ, στην Πλατεία Συντάγματος, το Διεθνές Φεστιβάλ “Greece’s Hope”  σε συνεργασία με  τον Δήμο Ναυπλιέων, διοργανώνει μουσικοχορευτικό διαγωνισμό και γενικότερα διαφωνισμό ταλέντων.

 

Στο Μουσικό αυτό Φεστιβάλ πρόκειται να παρευρεθούν καλλιτεχνικοί σύλλογοι και κριτές από 13 χώρες (Ελλάδα, Μολδαβία, Ουκρανία, Καζακστάν, Λιθουανία κα).

 

Οι ηλικίες των συμμετεχόντων ξεκινούν από 3 ετών μέχρι και 24+ και διαγωνίζονται στο τραγούδι, το χορό, το θέατρο και στο καλλιτεχνικό show.

 

Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι στόχος της διοργάνωσης είναι η ενδυνάμωση της φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων παράλληλα με την παρουσίαση και ανταλλαγή ιδεών των διαφορετικών πολιτισμών και γενικότερης κουλτούρας.

 

Επίσημοι προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ είναι μεταξύ άλλων και ο πρέσβης της Μολδαβίας στην Ελλάδα Vangheli Anatol, ο πρόεδρος της UNESCO (Πειραιά και Νήσων) Ιωάννης Μαρονίτης, ο πρόξενος της Ρωσίας στην Ελλάδα Andrey Maslov, καθώς και διεθνή τηλεοπτικά κανάλια που θα καλύψουν και προωθήσουν την παραπάνω εκδήλωση σε πάνω από 10 χώρες του κόσμου.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια