Ο Βασίλης Λέκκας τραγουδά σε εκδήλωση για τον Καποδίστρια στο Ναύπλιο

 

H εταιρεία Προσκήνιο – Πολιτισμός, o ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλιέων και η Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας παρουσιάζουν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 8.30μμ, στο Βουλευτικό Ναυπλίου την «Ημέρα Μνήμης Ιωάννη Καποδίστρια». Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

1ο μέρος:
Διάλεξη από τον ιστορικό και νομικό Ανδρέα Κούκο, με θέμα “Η αναστολή του Συντάγματος από τον Καποδίστρια στην Τροιζήνα (1828) και οι αποφάσεις της Δ’ Εθνοσυνέλευσης στο Άργος (1829)”.

 

 

2ο μέρος:
Μουσικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Λέκκα και αφήγηση ιστορικών κειμένων. Συμμετέχει το γυναικείο φωνητικό σύνολο Ναυπλίου “Συμφωνία”, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη. Στο τραγούδι συνοδεύει η Κωνσταντίνα Κούκου ενώ στο πιάνο η Έλενα Καντάρη και ο Γιώργος Σαλτάρης.

 

Αφήγηση κειμένων:
Δήμος Μητροσύλης, Μάριος Φιρφιλιώνης Γιάννης Ψυρογιάννης, Μαριλία Μερσηνιάδη, Μίρκα Καχριμάνη, Μαρία Λίτσα, Σπύρος Σιούτας, Αναστασία Καραμάνου, Ιωάννα Κυριακοπούλου, Άννα Βαρντανιάν, Θανάσης Κακαράντζας, Λουκάς Γεραμάνης, Μαρίνα Σταματοπούλου.

Παρουσίαση της εκδήλωσης: Αναστασία Σιαχάμη.
Επιμέλεια κειμένων: Ανδρέας Κούκος.
Σκηνοθεσία της εκδήλωσης / Διεύθυνση Παραγωγής: Κωνσταντίνος Σπηλιώτης.

Βοηθοί Παραγωγής: Αναστασία Καραμάνου, Φώτης Μίλης, Ρένα Λύκου, Άννα Βαρντανιάν, Θανάσης Κακαράντζας, Μαρία- Αγγελική Σπηλιώτη, Σπύρος Σιούτας, Φαίη Ζήκου.

Δημιουργία αφίσας: Ρένα Λύκου.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια