Θλίψη στο Άργος! Έπειτα από 10 μήνες, έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Σάκης Παπαγεωργόπουλος

 

Μεγάλη είναι η θλίψη που επικρατεί στην κοινωνία του Άργους στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Θεοδόση (Σάκη) Γ. Παπαγεωργόπουλου, σε ηλικία 31 ετών.

 

Ο Σάκης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου, έπειτα από μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή επί 10 ολόκληρους μήνες.

 

Τη νύχτα της 15ης Νοέμβρη του 2018 τραυματίστηκε όταν, ενώ οδηγούσε μηχανάκι στο ύψος του Σκλαβενίτη στο Άργος, εργαζόμενος σε delivery, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

 

Τα ολόψυχά μας συλλυπητήρια, στους γονείς του Γιώργο και Ευαγγελία και τις δύο αδελφές του.

 

 

Ο Σάκης Παπαγεωργόπουλος ήταν και εν ενεργεία διαιτητής γι’ αυτό και συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας και ο  Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας:

 

 

ΕΠΣ Αργολίδας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου διαιτητή Παπαγεωργόπουλου Θεοδοσίου”.

 

 

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας 

“Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συναδέλφου Θεοδοσίου (Σάκη) Παπαγεωργόπουλου για τον άδικο χαμό του”.

 

 

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

“Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού διαιτητή Θεοδόση Παπαγεωργόπουλου.
Η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια, θρηνεί μια ακόμη απώλεια.
Καλό Παράδεισο Σάκη…”

 

spot_img
spot_img