Ξεκίνησε η έκθεση ζωγραφικής για τα 30 χρόνια του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους

 

Το βράδυ της Κυριακής, έγιναν στην αίθουσα Ιώ, στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων λειτουργίας του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους. 

 

Δεκάδες μαθητές του Κ.Ε.Α. και του ζωγράφου Ρήγα Ρηγόπουλου, όχι μόνο σημερινοί αλλά και παλαιότεροι παρουσιάζουν κάποιες από τις καλύτερες δημιουργίες τους και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει…

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 του μήνα. Οι ώρες λειτουργίας είναι 7 μμ έως 10 μμ.

 

«Από την ημέρα της έναρξης της λειτουργίας της η Σχολή μας στάθηκε στην πρωτοπορία της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στον τόπο μας», σημειώνει ο ζωγράφος και δημιουργός του Κ.Ε.Α. Ρήγας Ρηγόπουλος. «Στόχος της σχολής μας είναι να εφοδιάσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις τέχνες ή για την έκφραση των συναισθημάτων τους με τις κατάλληλες εκείνες γνώσεις και την μεθοδολογία που θα τους επιτρέψουν να κατακτήσουν το όνειρό τους. Επιδίωξή μας είναι οι μαθητές μας να μπορούν να δημιουργήσουν έργα Τέχνης και να αποκτήσουν τις κατάλληλες επιδεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στον δρόμο της Τέχνης. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων λειτουργίας της σχολής μας θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές μας, που με υπομονή και επιμονή δημιουργούν έργα Τέχνης και δραστηριοποιούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον χώρο του πολιτισμού, αλλά και όλους όσους στέκονται δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο αλλά και πανέμορφο εγχείρημα!»