«Αυτά τα 9 χρόνια έκανα ό,τι μπορούσα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κάθε πολίτη»

 

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την αποχώρηση του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Τάσσος Χειβιδόπουλος.

 

Ο κ. Χειβιδόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες του, τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, τον Πέτρο Τατούλη, τους περιφερειακούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, όχι μόνο της Αργολίδας αλλά και των υπόλοιπων νομών, τους ανθρώπους των ΜΜΕ για τη συνεργασία τους αυτά τα εννέα χρόνια. Πάνω απ’ όλα, ευχαρίστησε τους κατοίκους του νομού, αφού, όπως είπε, «χωρίς την δική σας υποστήριξη τίποτα δεν θα ήταν δυνατό να γίνει».

 

«Δεν ξέρω αν τα κατάφερα καλά, όμως προσπάθησα πολύ» τόνισε ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης και ανέφερε την πίστη του πως τόσο ο Παναγιώτης Νίκας όσο και ο αντικαταστάτης του Γιάννης Μαλτέζος τους στόχους τους για το καλό της Αργολίδας και των κατοίκων της. Όπως είπε, αυτή την περίοδο έχει συνεργασία με τον κ. Μαλτέζο, τον ενημερώνει για τα θέματα και θα είναι δίπλα του όποτε του ζητηθεί…

 

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο οποίος σύντομα πρόκειται να κάνει αναλυτικό απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του, ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

«Αυτά τα 9 χρόνια ειλικρινά έκανα ό,τι μπορούσα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κάθε πολίτη αυτού του υπέροχου τόπου.

 

Δεν ξέρω αν τα κατάφερα καλά, όμως προσπάθησα πολύ… Κάναμε πολλά πράγματα για τον τόπο. Από υποδομές και έργα, μέχρι θεσμούς που αναδεικνύουν την ιστορικότητα της Αργολίδας, την υπέροχη φύση της, τα εκπληκτικά προϊόντα της, αλλά κυρίως τους ανθρώπους της.

 

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω πιθανότατα θα έκανα κι άλλες προσπάθειες για περισσότερα, αφού βασική μου πίστη είναι ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο…

 

Σήμερα πιο ώριμος από ποτέ, ανοίγω ένα άλλο πολιτικό και προσωπικό κεφάλαιο της ζωής μου:

 

Με την συμμετοχή μου στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, αφού πλέον καλούμαι να υπηρετήσω την πόλη μου, το Άργος, με τη συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

Με την αφιέρωση περισσότερου χρόνου στην οικογένειά μου, την Μαρία, τον Παναγιώτη και την Αντελίνα, που σίγουρα τους χρωστάω τον χρόνο που τους έκλεψα τα τελευταία 9 χρόνια.

 

Με μια συνολική απολογιστική θεώρηση της πολιτικής μου στάσης, αφού όταν κλείνει ένας πολιτικός κύκλος, χρειάζεται πάντα ο απαραίτητος χρόνος για να ανασυνταχθείς και να προσδιορίσεις τις πολιτικές σου προθέσεις.

 

Είμαι πολύ αισιόδοξος κι εύχομαι, η νέα Περιφερειακή Αρχή να συνεχίσει, και να ολοκληρώσει πολλές από τις προσπάθειες μας ενώ παράλληλα είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει κι αυτή να βάλει το λιθαράκι της για μια καλύτερη Αργολίδα σε μια καλύτερη Πελοπόννησο.

 

Θέλω να ευχηθώ στον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και στον νέο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο να πετύχουν τους στόχους τους με μοναδικό κερδισμένο την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της.

 

Θέλω επίσης λίγες ημέρες πριν ολοκληρώσω την θητεία μου ως αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου:

 

Τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για την εμπιστοσύνη του και την υποστήριξη του. (Η στάση του δυστυχώς το διάστημα μετά τις εκλογές δεν μου επέτρεψε να του μεταφέρω και προσωπικά αυτά που θα ήθελα).

 

Τους περιφερειακούς συμβούλους της Αργολίδας από το 2011 μέχρι σήμερα για την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία τους.

 

Τους συναδέλφους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων για την συνεργασία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Τους συνεργάτες του γραφείου μου, τον Βαγγέλη, τον Τάσο, τη Μαρκέλα, τη Σόνια, τον Παναγιώτη, τη Γιούλα, τη Γρηγορία, τη Δώρα, τη Ράνια (και όλους όσοι συνταξιοδοτήθηκαν),που εννέα χρόνια τώρα με βοηθούν καθημερινά και είναι βασικοί συντελεστές σε ότι πετύχαμε στα 9 αυτά χρόνια.

 

Τους Διευθυντές, τους Προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αυτούς δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Πιθανά σε όλη αυτή την διαδρομή κάποιους από αυτούς να τους στεναχώρησα ή και να τους αδίκησα, θέλω όμως να είναι βέβαιοι ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση γι’ αυτό, παρά μόνο η αγωνία μου και η διάθεση μου για την καλυτέρευση των υπηρεσιών προς τον πολίτη της Αργολίδας.

 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς,τους πολίτες της Αργολίδας, αφού χωρίς την δική σας υποστήριξη τίποτα δεν θα ήταν δυνατό να γίνει. Εσείς ήσασταν η δύναμη μας όλα αυτά τα χρόνια. Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους…

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια