Εκδήλωση της ΚΝΕ Αργολίδας για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο αλλά και την Ελλάδα

 

Το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Αργολίδας καλεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα, σε παρέμβαση – ενημέρωση στην πλατεία Καποδίστρια ενάντια στην τεράστια καταστροφή στην περιοχή του Αμαζονίου, αλλά και την εγκληματική (όπως τη χαρακτηρίζει) κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και την περιοχή μας με νέα πύρινα μέτωπα να ξεπηδούν κάθε μέρα.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

 

Αποδεικνύεται ότι η υποχρηματοδότηση των υπηρεσιών αντιπυρικής προστασίας του κράτους, καθώς και η πολιτική παράδοσης του περιβάλλοντος στις ορέξεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που υπηρετούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις στη χώρα μας, έχουν τραγικά αποτελέσματα για τις ζωές μας.

 

Απέναντι στην «εμπρηστική» πολιτική που θεωρεί «κόστος» την προστασία της ζωής του λαού, αλλά «όφελος» την ενίσχυση των μονοπωλίων, κανείς νέος άνθρωπος δεν μπορεί να μένει παρατηρητής των εξελίξεων.

 

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ζήτημα που αφορά τους ίδιους τους όρους ζωής του λαού και της νεολαίας! Γι’ αυτό δεν μπορεί να αφεθεί στα χέρια των εκμεταλλευτών, που ευθύνονται για την κατάσταση που ζούμε, αλλά να γίνει στοιχείο της πάλης για την ανατροπή αυτού του συστήματος και όσων το υπηρετούν!

 

Καλούμε τους νέους και τις νέες να δώσουν το δυναμικό τους παρών!

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια