Οι εθελοντές του Παναργειακού δέχτηκαν 5 γκολ αλλά διέσωσαν 5 βαθμούς και το γόητρο της ομάδας

Φωτογραφία πριν από τον αγώνα στη Θήβα από τη σελίδα στο facebook Παναργειακος ΑΠΟ ΝEWS

 

Η ήττα και η συντριβή ήταν αναμενόμενη… Ο αποκλεισμός από το κύπελλο επίσης. Όμως αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτούς τους ήρωες που μαζεύτηκαν και έδωσαν αυτό που μπορούσαν για να σωθεί ο Παναργειακός. Ίσως η συμβολή τους να αποδειχθεί πολύτιμη για το μέλλον.

 

Οι «Λύκοι» έχασαν στον αγώνα κυπέλλου στη Θήβα από το Ύπατο με 5-0. Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν δεχτεί πολύ περισσότερα στις συνθήκες που αγωνίστηκαν. Όμως, αφού κατέβηκαν στο γήπεδο, κατάφεραν να γλιτώσουν την ομάδα από το ενδεχόμενο να ξεκινήσει (αν ξεκινήσει) το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς και να γλιτώσει και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

 

Αυτή τη στιγμή ο Παναργειακός δεν έχει διοίκηση, προπονητές, παίκτες. Και κάποιοι εθελοντές, παρακινούμενοι από την αγάπη τους για τους “Λύκους”, έφτιαξαν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ομάδα, φόρεσαν τις φανέλες με το λύκο για να διασώσουν όσο γίνεται το γόητρο του ιστορικού συλλόγου

 

Ο επιχειρηματίας Νίκος Ανδρής σε συνεργασία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Διαμαντή, τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και πρώην προπονητή Λουκά Κούρο και τον φίλαθλο της ομάδας Νίκο Μάγουλα έκαναν συντονισμένες προσπάθειες και κινήσεις ώστε αρχικά να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Λίγο πριν λήξει η προθεσμία έκδοσης δελτίων, με την βοήθεια που παρείχε η Ε.Π.Σ Αργολίδας εκδόθηκαν δελτία ποδοσφαιριστών.

 

Το παρών έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως ο Νίκος Μπουκάρας και ο Στέλιος Φίλης καθώς και οι ελάχιστοι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές της ομάδας και άλλα παιδιά που ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο.

 

Αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο της συμμετοχής της ομάδας στο κύπελλο, ευχή όλων είναι να βρεθεί πλέον διοικητική λύση και να φτιαχτεί ομάδα που θα πάρει μέρος στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια