Με την παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Kiveri Athletics”

 

Με την παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019…

 

Περίπου 1000 άτομα βρέθηκαν στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου και απόλαυσαν σε πρώτη προβολή για το κοινό στην Ελλάδα την ταινία “Πολιορκημένη ελευθερία” (“Freedom Besieged”) , του Ελληνοκαναδού σκηνοθέτη Παναγιώτη Γιαννίτσου. Μια ταινία – ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα της κρίσης και τους ήρωες της καθημερινότητας που αντιστέκονται και αγωνίζονται καθημερινά τόσο για την δική τους πρόοδο, όσο και για την καλυτέρευση την κοινωνίας.

 

Μετά το τέλος της ταινίας ο πρόεδρος του ΑΟ Ερμή Κιβερίου, ιατρός Θάνος Νταβέλος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον σκηνοθέτη Παναγιώτη Γιαννίτσο, την οποία παρέλαβε η μητέρα του που ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

 

Για το σύνολο της διαχρονικής προσφοράς του προς τον αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής τα τελευταία 19 χρόνια μέσω του καλοκαιρινού τουρνουά τιμήθηκε από τον σύλλογο ο εμπνευστής και υπεύθυνος του τουρνουά Γιάννης Καρκαλάτος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Ερμής Κιβερίου, με την υποστήριξη του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΚΕΔΑ-Μ.

 

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κκ. Νεκτάριος, ο Γενικός Αρχιερατικός της ΙΜ Αργολίδας και εφημέριος του Κιβερίου π. Πέτρος Αθανασόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, η πολιτευτής ΝΔ Αργολίδας Σόνια Κρίγγου, ο διεθνούς φήμης brand strategist Peter Economides καθώς και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων.

 

Ακολούθησε η απονομή των επάθλων από τους επισήμους προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό τουρνουά καθώς και σε αυτά που πρώτευσαν και που επέδειξαν
ξεχωριστή παρουσία, σύμφωνα με την κρίση του Γιάννη Καρκαλάτου. Στο τέλος οι αναμνηστικές φωτογραφίες και η ομαδικές, το καλύτερο ενθύμιο από όλη τη φετινή χρονιά.

 

Με τον πολύ όμορφο αυτό τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό KIVERI ATHLETICS, που διήρκεσε σχεδόν δύο μήνες. Ένα μοναδικό στο είδος του διαδραστικό τουρνουά που συνδυάζει τον αθλητισμό και την γνωριμία με γνώσεις και αξίες χρήσιμες για όλα τα παιδιά, μια ξεχωριστή εμπειρία που μένει αξέχαστη σε όλους.