Συμπληρώθηκε το ρόστερ του Οίακα, ξεκινά η προετοιμασία – Φιλικό με αμερικανικό κολλέγιο

 

Ο Οίακας Ναυπλίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση του αγωνιστικού και οργανωτικού σχεδιασμού καθώς και την έναρξη της προετοιμασίας τόσο της ανδρικής ομάδας, για την δύσκολη χρονιά που την περιμένει στην παρθενική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, όσο και των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων.

 

Οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας έχουν δώσει το πρώτο τους ραντεβού για την νέα σεζόν, την Κυριακή 18 Αυγούστου, στο δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου.

 

Την Κυριακή, 25 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, η ανδρική ομάδα θα δώσει στο γήπεδό της και τον πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο το αμερικάνικο κολλέγιο «Oakland Golden Grizzlies» που αγωνίζεται στην Division 1 του NCAA. Ο αγώνας θα είναι «ανοιχτός» για τους φιλάθλους.

 

Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων παίδων και εφήβων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 8.30 μμ, στο δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου. Η προετοιμασία των εν λόγω τμημάτων θα υλοποιηθεί υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Διαμαντή Φιλίνη και Λευτέρη Κοκκάλα καθώς και με την επίβλεψη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας Γιώργου Παπούλια.