Στις 25 Αυγούστου ο 2ος Δρόμος Κάστρου Άργους – Δηλώσεις συμμετοχής

 

Την Κυριακή στις 25 Αυγούστου, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & ΔρομέωνΑργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων θα διοργανώσει για δεύτερη χρονιά τον «2ο Δρόμο Κάστρου Άργους». Μια αθλητική δρομική δραστηριότητα που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής, με τηνσύνδεση δύο ιστορικών αρχαιολογικών χώρων: την Αρχαία Δειράδα και τη «Λάρισα», το Κάστρο του Άργους.

 

 

Τοποθεσία-Χώρος Εκκίνησης: Προφήτης Ηλίας (Λόφος Ασπίδας), Άργος, Αργολίδας.

Ημερομηνία: Κυριακή 25/8/2019

Ώρα εκκίνησης: 8:30 π.μ.

Απόσταση: 11 χλμ.

 

 

Περιγραφή Διαδρομής: Ο αγώνας ξεκινάει από τονΠροφήτη Ηλίαστο Άργος, περιλαμβάνει ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή. Αποτελείτε κυρίως από ασφάλτινη διαδρομή βατή με μικρούποσοστού χώματος.

 

 

Τροφοδοσία: Θα υπάρξουν δυο σταθμοί τροφοδοσίαςμε νερό.

 

 

Χρονικό Όριο Αγώνα:Θα υπάρχει χρονομέτρηση και δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε100 λεπτά (1 ώρα και 40 λεπτά).

 

 

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως καιμια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή τωναριθμών.

 

 

Έπαθλα:Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Οι τρεις πρώτοι άνδρες αθλητές γενικής κατηγορίας και οι τρεις πρώτες γυναίκες αθλήτριες γενικής κατηγορίας θα βραβευτούν με κύπελλο.

 

 

Κατάθεση δηλώσεων: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται ηΠαρασκευή 23/08/2019 και περιορισμένος αριθμός την ημέρα του αγώνα.Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής με όριο τις 200.

 

 

Κόστος συμμετοχής: Ορίστηκε στα 5 ευρώ.

 

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον αριθμό λογαριασμού: 31493709005 (ΙΒΑΝ: GR8101103140000031493709005) – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της ατομικής σας συμμετοχής:

 

Αιτήσεις Εγγραφής Δρομέων πατήστε ΕΔΩ

 

 

Πληροφορίες: Δημήτρης Βύρλας, 6974481474 και Δημήτρης Σαμαρτζής, 6978611666.

 

 

Εθελοντική Προσφορά: Στον 2ο Δρόμο Κάστρου Άργους, θα υπάρξει υποστήριξη από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Αργολίδας WolfPackκαι  υγειονομική κάλυψη από τον ΕλληνικόΕρυθρόΣταυρό Άργους και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας.

 

 

Ιατρική Εξέταση: Όλοι οι αθλητές /τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Οιδιοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό τωνσυμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα. Όριο ηλικίας για τους δρομείς είναι το 18ο έτος. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψηφωτογραφιών για χρήση στον τύπο.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια