Το «Φιλί» που έδωσαν στον Μάλαμα οι τρεις Γιώργηδες από την Αργολίδα

 

Πριν από μερικές εβδομάδες παρουσιάσαμε τα δύο πρώτα τραγούδια που έγραψαν η τριάδα των Γιώργηδων από την Αργολίδα (Αθανασόπουλος, Καραμούντζος, Μποζιονέλος) για τον Σωκράτη Μάλαμα. Πρόκειται για «Τα θαύματα» και «Θέλω να γράψω σ’ αγαπώ».

 

Η …τριλογία «Πρώτη Παράλληλος» κλείνει (αν και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν και άλλα τραγούδια στο μέλλον) με το «Φιλί» το οποίο κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.

 

Οι στίχοι είναι του Γιώργου Αθανασόπουλου, μουσικού παραγωγού και συλλέκτη δίσκων από το Άργος ο οποίος κατοικεί στο Ναύπλιο. Πρόκειται για τον στιχουργό που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Μάλαμα και έγραψε τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του («Τσιγάρο ατέλειωτο», «Είναι σκοτάδι» κά). Οι στίχοι του πρόσφατου τραγουδιού “Τα θαύματα” περιλαμβάνονται στην ποιητική συλλογή του Αθανασόπουλου με τίτλο “War Cigarettes”.

 

Για τη μουσική των τριών τραγουδιών συνεργάστηκαν δύο γιατροί με καταγωγή από την Καρυά: Ο Γιώργος Καραμούντζος, ψυχίατρος στην Τρίπολη και ο Γιώργος Μποζιονέλος, παιδίατρος στο Άργος.

 

Ακούστε το «Φιλί»:

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια