Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου

 

Μετά από απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου τοποθετήθηκε ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του.

 

Σε γραπτή δήλωση που απέστειλε στον Τύπο ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου Παναγιώτης Πούπουζας, σημειώνει:

 

«Με τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία κρίθηκα διατηρητέος στο βαθμό του ταξιάρχου και μετατίθεμαι από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ως γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντάς μου αυτή τη σημαντική θέση, από την οποία θα συνεχίσω να υπηρετώ την πατρίδα και τον πολίτη.

 

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Μεσσηνίας για την άριστη συνεργασία μας, αποσκοπώντας, αφενός, στην ενημέρωση των πολιτών και, αφετέρου, στην πρόληψη του εγκλήματος. Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την αμέριστη στήριξή του, τη σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Όμως, ως γνωστόν, κάθε τέλος ενός κεφαλαίου οριοθετεί συγχρόνως την αρχή ενός άλλου.

 

Κατά την άσκηση των νέων μου καθηκόντων θα συνεχίσω να μάχομαι για την εκπλήρωση, με τον καλύτερο τρόπο, της αποστολής που μου έταξε η Πολιτεία, με όρους δικαιοσύνης, αντικειμενικότητας και αμεροληψίας».

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια