Γκιόλας: Με μαχητική αντιπολίτευση κόντρα στο νεοφιλελεύθερο κύμα, θα προασπίσουμε τις κοινωνικές κατακτήσεις

 

Στην πρώτη συνέντευξη στο Κανάλι της Βουλής, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας επισήμανε ότι στις Προγραμματικές δηλώσεις, ενδεικτικά, δεν έγινε:

 

• «Καμία αναφορά στα επιδόματα στέγης, σχολικών γευμάτων και τέκνων».

 

• «Καμία δέσμευση για προσλήψεις εκπαιδευτικών. Στον αέρα οι προσλήψεις 5.250 του χρόνου και άλλων 5.250 αναπληρωτών για τον μεθεπόμενο χρόνο»

 

• «Στους πυρόπληκτους στο Μάτι, δόθηκαν τα απαραίτητα για την κάλυψη των άμεσων στεγαστικών αναγκών, αλλά και την ιατροφαρμακευτικήτους περίθαλψη».

 

• «Η επιδιόρθωση των κατοικιών ήταν υποχρεωτικό να ακολουθήσει τους κανόνες δόμησης. Η ολοκληρωτική αποκατάσταση προυπέθετε την σύνταξη χωροταξικού σχεδίου της ευρύτερης περιοχής, για την άρση της αναρχίας και των όποιων αυθαιρεσιών. Άρχισε αμέσως και ολοκληρώνεται σε σύντομο χρόνο ώστε να εκλείψουν οι αιτίες που οδήγησαν στη διόγκωση των καταστροφικών αποτελεσμάτων, που προέρχονται από ιδιαίτερα έντονα και απρόβλεπτα φυσικά φαινόμενα».

 

• «Ρυμοτομικά σχέδια με στενούς και αδιέξοδους δρόμους, έλλειψη ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και φραγμένες τις προσβάσεις προς την θάλασσα, είναι ανεπίτρεπτο να εμφανιστούν ξανά».

 

• «Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε την παρανομία και να γίνουμε συνένοχοι σε ένα διαχρονικό έγκλημα»

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια