Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020

Δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Δρόμο Καραθώνας

 

Οι Μαραθωνοδρόμοι και Δρομείς Αργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (http://eoslmay.gr/) διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, αθλητική δρομική δραστηριότητα στην Καραθώνα Ναυπλίου που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής.

 

 

Θα γίνει τηνΚυριακή 4 Αυγούστου (9 μμ) σε μια  διαδρομή είναι απόστασης 9,5 χλμ. Η διαδρομή ξεκινάει από την ταβέρνα “Παλαιτσάκη” (στο τέρμα του παραλιακού δρόμου της παραλίας Καραθώνας), συνεχίζει προς την πλατεία Αρβανιτιάς παραθαλάσσια διαδρομή και καταλήγει πάλι στο τέρμα της παραλίας Καραθώνας. Πρόκειται για βατό χωμάτινο δρόμο απόστασης 5,4χλμ., ενώ η υπόλοιπη διαδρομή είναι σε άσφαλτο.

 

 

Θα υπάρξουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας με νερό.

 

 

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον δρόμο σε 90 λεπτά (11/2 ώρες).

 

 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

 

 

Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας θα λάβουν αναμνηστικά κύπελλα. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό βαρύτιμο μετάλλιο. Οι απονομές θα γίνουν στις 10:45 π.μ.

 

 

 

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Δευτέρα 29/07/2019 και περιορισμένος αριθμός την ημέρα του αγώνα. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής με όριο τις 250.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι δωρεάν.

 

 

Δηλώσεις Συμμετοχής Δρομέων εδώ: https://forms.gle/kuazZFmnJzoJHfDP9

 

 

Πληροφορίες: Δημήτρης Βύρλας (6974481474) και Γιώργος Πανοβράκος (6972995712).

 

 

Στον 2ο Δρόμο ΚαραθώναςΝαυπλίου,θα υπάρξει υποστήριξη απότο 1ο Σύστημα Προσκόπων Ναυπλίου, τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Αργολίδας Wolf Pack και υγειονομική κάλυψη από τον ιατρό Καρδιολόγο Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου.

 

 

Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Οιδιοργανωτές δενφέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα. Όριο ηλικίας για τους δρομείς είναι το 18ο έτος. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον τύπο.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.