Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. για το αποτέλεσμα των εκλογών

 

Δήλωση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Λεωνίδα Κουτσογιάννη για το αποτέλεσμα των εκλογών:

 

Το ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τη χώρα και τον Ελληνικό λαό. Nα εκφράσει και να κινητοποιήσει πολίτες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, του πολιτικού φιλελευθερισμού και της πολιτικής οικολογίας, να επαναπροσδιορίσει και να καταστήσει ουσιαστικό τον ιδεολογικό και πολιτικό διάλογο στον προοδευτικό χώρο και στη χώρα, να θέσει ουσιαστικά θέματα που λείπουν από τη σημερινή πολιτική αντιπαράθεση, ώστε να υπάρξει πραγματική πλατφόρμα και πολιτικές που θα αποτελέσουν πόλο κινητοποίησης στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και την κοινωνία.

 

Με την παρουσία μας στην Αργολίδα καταφέραμε να βγούμε «νικητές» από το τεχνητό δίπολο της της Δεξιάς και της εφαρμοσθείσας Ν. Δεξιάς των τελευταίων μνημονιακών χρόνων.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πάνω από 8.500 συμπολίτες που αψήφησαν τις σειρήνες των Λαϊκιστών, εμπιστεύθηκαν τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου, δίνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό (14,82%) στη περιφέρεια Πελοποννήσου και ένα από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά!

 

Ευχαριστούμε τις Καρούση-Τάσαινα Ματ., Νικολάου Βούλα και τους Μανιάτη Γ., Πουλά Α., Στεφάνου Γ. που συμμετείχαν ως υποψήφιοι για τον αγώνα & τον πολιτικό πολιτισμό τους.

 

Ευχαριστούμε τον απελθόντα βουλευτή μας Γιάννη Μανιάτη για το επί σειρά ετών έργο του, τόσο στην Νομοθετική όσο και στην Εκτελεστική εξουσία.

Ευχόμεθα παραγωγικό και άξιο κοινοβουλευτικό έργο στον νεοεκλεγέντα βουλευτή μας Ανδρέα Πουλά.

 

Η στοχοπροσήλωσή μας από το 2018 για την διατήρηση της έδρας απέναντι στην νεοφιλελεύθερη παράταξη που χρεοκόπησε δημοσιονομικά τη χώρα, επετεύχθη με το συνολικά άρτιο ψηφοδέλτιο, τις επικοινωνιακές δράσεις και την προβολή των θέσεών μας!

 

Η παρουσία μας ως Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί να ξεπερνά τα όρια ενός συμβατικού κόμματος αναδεικνύοντας καινοτόμες πολιτικές και διαδικασίες διαβούλευσης…

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεωνίδας Ζ. Κουτσογιάννης

 

 

1 σχόλιο

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙΤΕ………………ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΧΑΣΑΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ…………………..ΤΕΛΟς ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ Ως ΚΟΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5

    1

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια