Η γαλλική κωμωδία “Θεέ μου τι σου Κάναμε; – 2” θα προβάλλεται στο Άργος

 

Η απίθανη γαλλική κωμωδία “Θεέ μου τι σου Κάναμε;” επιστρέφει…
Από την Πέμπτη 11 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα προβάλλεται στο θερινό CINE VALIA στο Άργος. Ώρα προβολής: 9.15 μμ (τη Δευτέρα 15/7 στις 10.30 μμ).

 

 

Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι Σου Kάναμε; που προβλήθηκε στο σινεμά και «έσπασε» τα ταμεία παγκοσμίως, η λατρεμένη κινηματογραφική οικογένεια από τη Γαλλία κάνει δυναμικό comeback στη μεγάλη οθόνη του σινεμά για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

 

Με μια μόνο διαφορά, ωστόσο: Αυτή τη φορά, ο Κλοντ (Christian Clavier) και η Μαρί Βερνέιγ (Chantal Lauby) έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα:

 

Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν τώρα αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. ο Κλοντ και η Μαρί, λοιπόν, ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δε θα είναι κοντά, προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους

 

Στο πολυαναμενόμενο sequel «Θεέ μου, τι Σου Kάναμε 2;» το πρόβλημα δεν είναι πια ότι οι αγαπημένες τους κόρες παντρεύτηκαν ξένους γαμπρούς, όχι, όχι… Το καινούριο πρόβλημα που έρχεται τώρα να τους φέρει τα πάνω κάτω είναι ότι αλλάζουν τα σχέδια και οι κόρες τους αποφασίζουν να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, την ίδια στιγμή που ο πατέρας του Σαρλ, Αντρέ Κοφί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη…