Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020

Γιάννης Γκιόλας: Κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας με περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ στα χωριά της Μιδέας

 

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές Γιάννη Γκιόλα, Πάνο Νικολαράκο καθώς και στελέχη του Κόμματος, περιόδευσε το Σάββατο 29 Ιουνίου στις τοπικές Κοινότητες του πρώην Δήμου Μιδέας.

 

Στο Ανυφί, ο Γιάννης Γκιόλας παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις, το πρόγραμμα και διεξοδικά την πορεία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την έξοδο από τα Μνημόνια, στη διαρκή προσπάθεια για την οικονομική ανόρθωση της χώρας, με στρατηγικό σχέδιο για την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Πτυχές του Προγράμματος του Κόμματος και αναλυτική παρουσίαση της πορείας στον Τομέα της Υγείας έκανε ο Πάνος Νικολαράκος.

 

Η συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε ζωηρή και παρ’ ότι αποσπασματική και «τηλεοπτική», έδωσε τη δυνατότητα στους υποψηφίους και τα στελέχη του Κόμματος να απαντήσουν ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα για το έργο της Κυβέρνησης.

 

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Πουλακίδα, όπου σε ένα μεγάλο ακροατήριο παρουσιάσθηκαν η πορεία της Κυβέρνησης και το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.

 

Από τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, αναλύθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει την δυνατότητα μιας δεύτερης τετραετίας, για να υπερασπιστεί ουσιαστικά τα δικαιώματα της κοινωνίας, μέσα από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης με κοινωνική αλληλεγγύη, οικολογική ισορροπία και δημοκρατία, δηλαδή στην ανάπτυξη για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.

 

Η ανοικτή επικοινωνία και ο ειλικρινής διάλογος ολοκληρώθηκε στο Μάνεσι, με κατοίκους της περιοχής, όπου κατέληξε η Σαββατιάτικη περιοδεία.

 

Γιάννης Γκιόλας
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.