Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αργολίδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία

Από αριστερά: Μαρία Καρασταμάτη, Πάνος Νικολαράκος, Γιάννης Γκιόλας, Κώστας Γρατσέας, Βιβή Σκούρτη, Γιώργος Γαβρήλος

 

 

Το ψηφοδέλτιο Αργολίδας του “ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία” παρουσιάστηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο Ναύπλιο.

 

Οι πέντε υποψήφιοι, με θητεία στο χώρο της Αριστεράς, τους κοινωνικούς αγώνες και τα Κινήματα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι αλφαβητικά οι:

 

Γιώργος Γαβρήλος. Δικηγόρος – εργατολόγος από το Ναύπλιο με θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (δημοτικός σύμβουλος Ασίνης, αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου).

 

Γιάννης Γκιόλας. Δικηγόρος από το Ναύπλιο, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας (2015 έως σήμερα) ο οποίος έχει στο παρελθόν διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Αργολίδας και δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων.

 

Μαρία Καρασταμάτη. Αγρότισσα – βιοκαλλιεργήτρια από την Επίδαυρο.

 

Πάνος Νικολαράκος. Ιατρός ακτινολόγος από το Άργος ο οποίος για πολλά χρόνια έχει θητεύσει ως δημοτικός σύμβουλος.

 

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη. Νηπιαγωγός από την Ερμιόνη, πρώην σχολική σύμβουλος, με θητέια στην τοπική αυτοδιοίκηση και ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου της.

 

Ο γραματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Γρατσέας, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ανέφερε πως στις προσεχείς εκλογές συγκρούονται δύο στρατόπεδα. Από τη  μία αυτοί που εκφράζουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την άλλη ένα προοδευτικό μέτωπο ανθρώπων που λένε “όχι” στην οπισθοδρόμηση, με εκφραστή τον “ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”.