Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών δεν επέτρεψε πανηγύρι επειδή βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο και θα υπάρξει ηχορρύπανση (!)

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών δεν επέτρεψε την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου στις Μυκήνες στην ομάδα του Μυκηναϊκού για να κάνει πανηγύρι για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Δούρος επικαλέστηκε λόγους …ηχορρύπανσης, επειδή βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν φτιαχτεί (!!!) και το μυθολογικό πάρκο!

 

Ο ΑΟ Μυκηναϊκός είχε από τις 25 Απριλίου ζητήσει από το Δήμο και το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Μυκηνών να του παραχωρηθεί το γήπεδο και οι τουαλέτες του ώστε την Κυριακή 30 Ιουνίου να κάνει πανηγύρι για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Θα είχε στη διάθεσή του το χώρο ως και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας ώστε να προβεί και στις απαραίτητες εργασίες για την καθαριότητα του χώρου.

 

Η απάντηση ήρθε αρκετά αργότερα (μετεκλογικά). Όπως αναφέρει ο Π. Δούρος, δεν μπορεί να παραχωρηθεί το γήπεδο για τη διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης καθώς βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και «η παραχώρησή του εν μέσω τουριστικής περιόδου θα δημιουργήσει πέραν των άλλων σοβαρό πρόβλημα ηχορρύπανσης». Με αυτό το σκεπτικό φυσικά, θα έπρεπε να καταργηθούν τα πανηγύρια σε όλη τη χώρα…

 

Ο Μυκηναϊκός, μέχρι να πάρει την άδεια παραχώρησης του γηπέδου είχε κλείσει το μουσικό σχήμα (Φιλιώ Πυργάκη, Γιάννης Καζάς, Γιάννης Κατσιγιαννης, Τζένη Κατσίγιαννη, Γιάννης Καψάλης) καθώς και τους χορηγούς.

 

 

H αίτηση του Μυκηναϊκού

 

 

 

 

Η απάντηση του Δήμου

 

 

 

 

 

4 σχόλια

  1. Ψηφισατε το σουλτάνο;
    Σκασμός τώρα????????
    Νομίζετε ότι ο κάθε Δουρος βγάζει από μόνος του χαρτί ακόμα και για να σκουπιστει;

  2. Μία σωστή απόφαση πήραν και τους κράζετε, Ποιο είναι το λάθος τους δηλαδή ; Πρέπει το κάθε βλαχαδερό να διοργανώνει αμφιβόλου ποιότητας πανηγυράκια και οι υπόλοιποι να τους στήνουμε κ … ο; ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  3. Μυκηναιοι εσεις σουπερ στσρς….60.000,00 ευρω το στρεμμα θα πουλησετε σε λιγο για το παραμυθενιο παρκο,,θα γινεται ζαμπλουτοι,στα πανηγυρια θα κολησετε????? 65 %%%%%% δωσατε στο πολυχρονεμενο, !!!!!!!!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια