Το τελευταίο φύλλο του «Δημοσιογράφου» του Γιάννη Πιτσάκη

 

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο του «Δημοσιογράφου», της καθημερινής εφημερίδας της Αργολίδας, έπειτα από 24 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην έντυπη ενημέρωση.

 

 

Η ξαφνική απώλεια του εκδότη του, του Γιάννη Πιτσάκη, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, έφερε και το τέλος για την εφημερίδα.

 

Το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία του «Δημοσιογράφου» στο Άργος, γράφτηκε το τελευταίο ρεπορτάζ από τους συναδέλφους και φίλους του, τον Γιάννη Γαλανόπουλο και τον Γιώργο Αργυρίου. Μαζί τους και η κόρη του Κατερίνα, που για χρόνια συνέβαλε στην έκδοση της εφημερίδας καθώς και η γραφίστρια Αγγελική Παναγάκου που για περισσότερο από μία δεκαετία ήταν υπεύθυνη για το layout.

 

Το γραφείο του Γιάννη Πιτσάκη άδειο, ωστόσο όλοι ένιωθαν την παρουσία του ανάμεσα στους τόμους του αρχείου της εφημερίδας που με κόπους και θυσίες κατάφερε να εκδώσει επί τόσα χρόνια.

 

Αν κάποιος θέλει το τελευταίο συλλεκτικό τεύχοςτου «Δημοσιογράφου», μπορεί να απευθυνθεί στον Γιώργο Αργυρίου και τον Γιάννη Γαλανόπουλο.