Μήνυμα για «Νέα Αρχή» την Κυριακή στο Δήμο Άργους – Μυκηνών

 

Το μήνυμα ότι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει μια «Νέα Αρχή» για το Δήμο Άργους – Μυκηνών έδωσαν οι εκατοντάδες πολίτες που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στους πεζόδρομους του Άργους για την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Πανοβράκου.

 

Ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής» αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο Δήμο και παρουσίασε αναλυτικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού.

 

Ιδιαίτερη έμφαση στην ομιλία του έδωσε στις λύσεις που προτείνονται για το κυκλοφοριακό με αλλαγές στην κυκλοφορία και εξεύρεση χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, μίλησε για την τουριστική ανάπτυξη της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης, για μείωση των δημοτικών τελών και των τελών ύδρευσης – αποχέτευσης ώστε να έρθουν στα επίπεδα αυτών των υπόλοιπων δήμων της χώρας.

 

«Θα υπάρξει οικονομική διαχείριση με διαφάνεια, χωρίς ρουσφέτια, χωρίς εξυπηρέτηση ημετέρων. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θα γίνει δήμος για όλους τους πολίτες του» είπε ο Γ. Πανοβράκος.

 

Όπως ανέφερε, «στις 26 Μαϊου, βάζουμε τέλος σε όσους διχοτόμησαν την πόλη και δίχασαν τους κατοίκους της. Δίνουμε λύσεις για τις εγκαταλελειμμένες γειτονιές και τα ξεχασμένα χωριά. Απαντάμε με έργα στις ανούσιες φιέστες».