Παράταξη Χειβιδόπουλου: Απερχόμενε δήμαρχε Καμπόσε, μιλάς εσύ για κλέφτες; Έλεος!

 

«Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός Άργους – Μυκηνών «Δυνατή πόλη ξανά» του Τάσσου Χειβιδόπουλου με αφορμή ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας – Δ. Καμπόσος». «Απερχόμενε Δήμαρχε Καμπόσε, μιλάς εσύ για κλέφτες; Έλεος!» αναφέρει η “Δυνατή πόλη ξανά”.

 

Νωρίτερα, και λίγες ώρες μετά την καταδίκη από το Δικαστήριο συνεργάτιδας της δημοτικής αρχής για δωροληψία και απόπειρα εκβίασης, η παράταξη Καμπόσου είχε βγάλει ανακοίνωση με τίτλο «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»! Για τη δικαστική απόφαση ωστόσο, δεν έκανε κανένα σχόλιο…

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Καμπόσου

 

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

 

Αυτός που ενέχεται σε υπόθεση βόμβα με «περίεργη»ΜΚΟ και τιμολόγια χωρίς αντίκρισμα έχει το θράσος να κουνά το δάχτυλο στον Δήμαρχο των έργων. Στο Δήμαρχο που πάλεψε ενάντια σε μεγάλα συμφέροντα όταν εκείνος και η παρέα του είτε αδιαφορούσαν είτε υπερψήφιζαν για την διαχείριση των σκουπιδιών αποφάσεις με τεράστια οικονομική επιβάρυνση για τους δημότες του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

 

Μόνο απελπισία δείχνει η απεγνωσμένη προσπάθειά τους, να χτυπήσουν το Δήμαρχο των έργων. Έχουν καταλάβει ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι συντριπτικό σε βάρος τους. Δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα. Ούτε ένα έργο, ούτε μια πρόταση.

 

Γι αυτό επιστράτευσαν εδώ και μήνες, ανώνυμες σελίδες και ψεύτικα προφίλ, με εμετικό περιεχόμενο. Δεν απαντάμε. Συνεχίζουμε το έργο μας, για το οποίο θα μας κρίνει ο λαός σε λίγες μέρες. Η λάσπη που επιχειρούν να πετάξουν, δεν πείθει κανέναν γιατί όλοι γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή και τις συκοφαντίες. Η απελπισία τους ενόψει της επερχόμενης συντριπτικής ήττας της 26ης Μαΐου, δεν τους αφήνει περιθώρια έντιμου πολιτικού αγώνα.

 

Η παράταξη μας συνεχίζει αρραγής και ενωμένη όσο ποτέ την πορεία της για τη νίκη και σύντομα οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

 

Η λάσπη δεν αγγίζει το Δήμαρχο των έργων!

 

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Χειβιδόπουλου

 

 

Απερχόμενε Δήμαρχε Καμπόσε, μιλάς εσύ για κλέφτες;

Έλεος!

«Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί»…

 

 

Η καταδίκη της συνεργάτιδάς σου για δωροληψία και απόπειρα εκβιασμού, σε έτρεψε σε πανικό.

 

 

Κατανοητό, φωνάζει ο κλέφτης για να κρύψει τις πομπές του…

Μέσα στο μυθολογικό σου παραλήρημα από την επερχόμενη ήττα στις εκλογές και την οργή των πολιτών για τα σκάνδαλα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, επιτίθεσαι ατάκτως κατά πάντων.

 

 

Οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι λάσπη.

Η δικαστική απόφαση καταδίκης για δωροληψία και απόπειρα εκβιασμού είναι το τελευταίο σου έργο, απερχόμενε Δήμαρχε Καμπόσε.

 

 

Οι δικαστική απόφαση δεν είναι συκοφαντία, ευφάνταστε – παραμυθά Δήμαρχε Καμπόσε.

 

 

Συκοφαντία είναι η λάσπη των, πολιτικά ελεγχομένων από εσένα, Δημοσιογραφίσκων και   άλλων, που το ποινικό μητρώο τους είναι πολυσέλιδο.

 

 

Συκοφαντία είναι η λάσπη που ρίχνουν τα δεκάδες ανώνυμα προφίλ και σελίδες που διαχειρίζονται φίλοι σου.

 

 

Τελικά απερχόμενε Δήμαρχε Καμπόσε, σου αρέσουν τα λερωμένα ποινικά μητρώα…

 

 

Ευτυχώς οι πολίτες έχουν πλήρη γνώση της διαχείρισης που έκανες με τη παρέα σου.

 

 

Ο λαός του Άργους, μετά τη χθεσινή καταδίκη και την δική σου εμπλοκή, θα περίμενε από σένα την ευθιξία της ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ και της εντολής διαχειριστικού ελέγχου στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

 

 

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά «κάνεις το παγώνι»…

 

 

Στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα σου δώσουν την απάντηση και θα τελειώσει το παραμύθι σου και τα μυθολογικά σου οράματα.