Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Γ. Μανιάτης: «Οι δεσμεύσεις μου στους πολίτες της Αργολίδας για ανεργία, συντάξεις και δημογραφικό»

 

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Επεξεργάστηκα μαζί με τους συναδέλφους μου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, μια καθαρή προοδευτική πρόταση για το μέλλον της πατρίδας.

 

Οι 6 προτάσεις που ακολουθούν, είναι και η προσωπική μου δέσμευση προς τους πολίτες της Αργολίδας, για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει επιδόματα ελεημοσύνης στους συνταξιούχους, όταν τους έχει κλέψει από την τσέπη τα δεκαπλάσια ποσά. Εγώ προσωπικά και το Κίνημα Αλλαγής, δεσμευόμαστε με την υπογραφή μας για τις ακόλουθες παρεμβάσεις.

 

Την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.

 

Πρόγραμμα στήριξης για 5 χρόνια των νέων που ξεκινούν δική τους επαγγελματική δραστηριότητα με απαλλαγή από φόρους και εισφορές. Μηδενική επιβάρυνσή τους με φόρους και εισφορές για συνταξιοδοτικό.

 

Φορολογικά κίνητρα για τις προσλήψεις νέων ανέργων στον ιδιωτικό τομέα. Για κάθε 100€ μισθολογικό κι ασφαλιστικό κόστος, ο εργοδότης απαλλάσσεται για 150€. Δηλ. αύξηση κατά 50% της φοροαπαλλαγής, ώστε να υπάρχει κίνητρο για νέες προσλήψεις.

 

Πρόγραμμα ενίσχυσης των νέων ζευγαριών για 3 χρόνια, με 250€ το μήνα κι εφάπαξ 1.000€ για κάθε νέο παιδί που γεννιέται. Ειδικός Αποταμιευτικός Λογαριασμός για κάθε παιδί που γεννιέται.

 

Κατώτερη σύνταξη στα 500€ για τον μεμονωμένο συνταξιούχο και 700€ για το ζευγάρι.

 

Επιστροφή του φορολογικού συντελεστή στο 13% για τους αγρότες».

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια