Το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» παρουσιάζει στο Ναύπλιο τη «Σταχτοπούτα»

 

Την παιδική παράσταση «Η Σταχτοπούτα», βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Charles Perrault, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πουλή, παρουσιάζει στο Ναύπλιο το «Μικρό Θέατρο Λάρισας». Οι παραστάσεις θα δοθούν στο «Τριανόν» την Κυριακή 12 Μαΐου, (11.30 πμ και 5.30 μμ).

 

Εισιτήρια: Προπώληση 8 € – Ταμείο 10 €.
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «Άλμπατρος» (27521 10056) και στο Viva.gr
Πληροφορίες – κρατήσεις: 6974797109

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών)

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας

 

Πιστό στο ραντεβού του το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον «Λύκο & τα 7 Κατσικάκια» και την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον «Μάγο του Οζ» και την «Χιονάτη με τους 7 Νάνους» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας και σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

 

Λίγα λόγια για το έργο…

 

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία.

 

Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα! Η Συνέχεια επί Σκηνής!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΝΙΗΛ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΗ-ΨΑΡΑΚΟΥ

 

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ
Κοστούμια: ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ
Δημόσιες Σχέσεις: ΜIKRO THEATRO

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
Ζωγραφική: ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

www.mikro-theatro.gr

[email protected]