Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Ανακοίνωση της «Νέας Αρχής» για δημοσκόπηση που αφορά το Δήμο Άργους – Μυκηνών

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πανοβράκου, αναφέρεται σε δημοσκόπηση που παρήγγειλε ιστοσελίδα σχετικά με τις εκλογές στο Δήμο Άργους – Μυκηνών:

 

Δεν μας προκαλούν έκπληξη τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που ανακοινώθηκε ενόψει των εκλογών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. Για όλους τους υποψιασμένους πολίτες, ήταν άλλωστε αναμενόμενα, παρόλο που είμαστε βέβαιοι πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…

 

Ακόμα, δεν μας προκαλεί έκπληξη πως για τη διεξαγωγή της πλήρωσε μερικές χιλιάδες ευρώ κάποια περιφερειακή ιστοσελίδα, συμφερόντων γνωστού περιφερειακού καναλιού, άγνωστη σε εμάς και μάλλον στους περισσότερους κατοίκους του Δήμου μας…

 

Αναρωτιόμαστε ωστόσο γιατί έως τώρα ποτέ δεν έχουν γίνει ανάλογες δημοσκοπήσεις για κάποιον άλλο Δήμο της Αργολίδας και για τους περισσότερους της Πελοποννήσου.

 

Επίσης, δεν μας εκπλήσσει το ότι δύο ημέρες πριν να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, είχαν ήδη διαρρεύσει σε ολόκληρο το Δήμο μας από συγκεκριμένους κύκλους.

 

Επισημαίνουμε το γεγονός ότι όλες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνονται εδώ και μια δεκαετία για το Δήμο Άργους – Μυκηνών, διεξάγονται από μία και μόνο εταιρεία. Πρόκειται γι’ αυτήν που, στο δημοψήφισμα του 2015, έπεσε έξω κατά 23 ποσοστιαίες μονάδες στην έρευνα που έκανε λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

 

Όλοι έχουν αντιληφθεί πως η παράταξη που διοικεί το Δήμο Άργους – Μυκηνών τα τελευταία 9 χρόνια, μέρα με τη μέρα ακολουθεί φθίνουσα πορεία, βλέπει ανθρώπους που στο παρελθόν βρέθηκαν στο πλευρό της και την ψήφισαν να απομακρύνονται από αυτήν. Έχει χάσει τη στήριξη των δημοτών, είναι πια μειοψηφία. Και αυτό θα το δείξει επισήμως στις 26 Μαΐου, ο μοναδικός κριτής, η κάλπη. Μέχρι τότε, ας πανηγυρίζουν κάποιοι επειδή «κερδίζουν» στα …γκάλοπ.

 

 

2 σχόλια