Τρεις υποψήφιες με το συνδυασμό “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”

 

Τρεις ακόμα υποψήφιες ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του Δημήτρη Κωστούρου. Όπως οι ίδιες αναφέρουν:

 

 

Μαρία Ψαρολόγου-Τσιωτάκη

 

Ονομάζομαι Μαρία Ψαρολόγου- Τσιωτάκη, είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά και μένω στο Ναύπλιο. Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και τα τελευταία χρόνια μέλος στο Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ. Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά, αλλά επέστρεψα στον τόπο που αγάπησα και αγαπώ.

 

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν ξεκινάει τώρα, γι’ αυτό στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου δηλώνω παρούσα και αυτή την φορά στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου.

 

Εδώ και χρόνια, ως δραστήρια και ενεργή πολίτης, για μένα μετράει μόνο ένα: «υπηρετώ» εκείνα και εκείνους που βοηθούν την τοπική μας κοινωνία, ωφελούν τη νέα γενιά και το κοινωνικό καλό.

 

Παλεύουμε μαζί καιρό τώρα, δώσαμε πολλούς αγώνες για την κοινωνία, για τη νέα γενιά για το Δήμο μας και την «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» του!

 

Με εκτίμηση,
Μαρία Ψαρολόγου

 

 

Μαριάννα Μπορμπόλη

 

Ο όρος πατρίδα είναι πολυδιάστατος.Είναι ο τόπος που σε γέννησε, ο τόπος που σε ανέθρεψε, που σε μόρφωσε. Είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά σου. Εγώ στον τόπο των παιδιών μου, πλέον, νιώθω την υποχρέωση να συμμετέχω στη δημιουργία ενός ιδανικά καινοτόμου περιβάλλοντος, ικανού να στηρίξει τις αυξημένες απαιτήσεις των νέων και της εποχής μας.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που συμπορεύομαι με τον Δημήτρη Κωστούρο, τον άνθρωπο που είναι δίπλα στη νεολαία, με δράσεις και πράξεις! Με όραμα!

 

Με διάθεση και πρόγραμμα, υπέρμαχος της αλήθειας, της εξέλιξης και της ολοκλήρωσης σπουδαίων έργων μιας πενταετίας θα αγωνιστώ για πιο σύγχρονα σχολεία, πιο γεμάτες πλατείες, που θα αποτελούν πόλο έλξης για όλους.

 

Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας είμαι πεπεισμένη πως τα όνειρα των παιδιών μπορούν να ξαναχτίσουν τον κόσμο!

 

Ας τους δώσουμε κίνητρο να ονειρεύονται!

 

Ονομάζομαι Μπορμπόλη Μαριάννα και είμαι υποψήφια του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Τίρυνθας με την Επόμενη Μέρα.

Με εκτίμηση
Μπορμπόλη Μαριάννα

 

 

Ευαγγελία Κλάδη– Παπαγεωργοπούλου

 

Ονομάζομαι Ευαγγελία Κλάδη – Παπαγεωργοπούλου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και είμαι μόνιμη κάτοικος του χωριού Μιδέας.

 

Ύστερα από την τιμητική πρόταση του Δημητρίου Κωστούρου , πήρα την απόφαση να γίνω μέλος της παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». Θεωρώ πως ο Δημήτριος Κωστούρος μας έχει αποδείξει πως προσπαθεί για την αναβάθμιση του τόπου μας. Τάσσομαι στο πλευρό του Και υπόσχομαι στους συγχωριανούς μου να κάνω το καλύτερο για τον τόπο μας.

 

Με εκτίμηση
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΑΔΗ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ