Πέντε υποψήφιοι με Αναγνωσταρά σε τοπικές κοινότητες του Ναυπλίου

 

 

Πέντε υποψήφιους σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων παρουσίασε ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά:

 

 

Αδαμαντία Ψύχα

 

Ονομάζομαι Αδαμαντία Ψύχα, κατάγομαι από το Ανυφί όπου ζω μόνιμα με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένη με τον Ελευθέριο Μονογιό και έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά. Έχω διατελέσει μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με πλούσια δραστηριότητα ως ενεργός πολίτης. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια στη κοινότητα Ανυφίου με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά αποδεχόμενη τη πρόταση του, με μοναδικό σκοπό να προσφέρω στο τόπο που ζω με την οικογένεια μου και θέλω ένα καλύτερο αύριο για τους συνδημότες μου.

 

 

Γεώργιος Κακούρος

 

Ονομάζομαι Κακούρος Γεώργιος του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλλιάς, γεννήθηκα το 1988, είμαι μόνιμος κάτοικος Αμυγδαλίτσας της τοπικής κοινότητας Μιδέας, εχω άλλα δύο αδέρφια τον Θεοδόσιο και την Παναγιώτα. Δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος και ταυτόχρονα ασχολούμαι με την γεωργία. Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με σκοπό να προσφέρω στους συμπολίτες μου υπηρεσίες προς βελτίωση της καθημερινότητας τους λύνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν ή θα προκύψουν στο μέλλον.

 

Με εκτίμηση
Κακούρος Γεώργιος

 

 

Τάσος Καρπατσέλης

 

Ονομάζομαι Τάσος Καρπατσέλης, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη Νέα Τίρυθα. Αντιμετωπίζοντας και βλέποντας καθημερινά τα πολλά προβλήματα της περιοχής μου, αφουγκραζόμενος τους συγχωριανούς μου δεν θα μπορούσα να μη συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά ο οποίος έχει δείξει στη πράξη τι μπορεί να προσφέρει στον Δήμο μας και τους συνδημότες μας και θα είμαι και εγώ υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας.

 

Με εκτίμηση
Τάσος Καρπατσέλης

 

 

Γιάννης Σμυρνιωτάκης

 

Ονομάζομαι Γιάννης Σμυρνιωτάκης του Δημητρίου, είμαι 19 ετών και είμαι μονιμος κάτοικος Νέας Τίρυνθας. Πιστεύοντας στην ανανέωση που επιζητά ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς μέσω του συνδυασμού του “Πρωτεύουσα ξανά” αποδέχθηκα τη πρόταση του να είμαι υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας. Ως νέος -ίσως ο νεότερος- του συνδυασμού θέλω να προσφέρω στο χωριό μου αλλά και γενικότερα στον Δήμο μας με όλες μου τις δυνάμεις λύνοντας προβλήματα που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό αλλά και όσα παρουσιαστούν.

 

Με εκτίμηση
Γιάννης Σμυρνιωτάκης

 

 

Δημήτριος Μίχος

 

Ονομάζομαι Δημήτριος Μίχος του Γρηγορίου, είμαι κάτοικος Λευκακίων Ναυπλίου, πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Λευκακίων με αξιόλογη προσφορά ! Το 2014 στις δημοτικές εκλογές ήρθα πρώτος σε σταυρούς στα Λευκάκια, γεγονός που επιβραβεύει την προσφορά μου προς τους συνδημότες μου. Δεν θα μπορούσα να μην αποδεχθώ τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του «Πρωτεύουσα ξανά» αφού γνωρίζω τη προσφορά του προς τον Δήμο και τους συνδημότες μου αλλά και τους στόχους του για την επόμενη τετρατία. Είναι άνθρωπος των έργων, το έχει αποδείξει στο παρελθόν και έτσι θα πορευτούμε όλοι μαζί, για να φτάσουμε τον Δήμο μας στην κορυφή, εκεί που αξίζει.

 

Δημήτριος Μίχος
Υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας Λευκακίων