Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Έξι υποψήφιοι με το συνδυασμό “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”

 

Έξι ακόμα υποωήφιους παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες ο συνδυασμός “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του Δημήτρη Κωστούρου:

 

Μανώλης Γκολέμης

 

Ονομάζομαι Μανώλης Γκολέμης, είμαι συνταξιούχος του ΟΤΕ. Υπηρέτησα τον οργανισμό για 33 χρόνια και τα τελευταία εφτά, από τη θέση του προϊσταμένου τεχνικών υπηρεσιών. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου γιατί πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να βοηθήσω ώστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα πρέπει για τον τόπο μας και όσα έχει οραματιστεί και ονειρευτεί ο αρχηγός της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου και ζητώ την στήριξη σας.

 

Με εκτίμηση

Μανώλης Γκολέμης

 

 

Μιλτιάδης Αργυρόπουλος

 

Ονομάζομαι Μιλτιάδης Αργυρόπουλος είμαι παντρεμένος με την Μαρία Γεώργα, έχω δυο κόρες και κατοικώ στην Μιδέα. Το 2014 έγινα μέλος της παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» και για ακόμη μια φορά τάσσομαι στο πλευρό του Δημητρίου Κωστούρου.

Ως νέος θέλω να προσφέρω για το καλό του τόπου.

 

Με εκτίμηση
Μιλτιάδης Αργυρόπουλος

 

Χρήστος Χριστόπουλος

 

Ονομάζομαι Χριστόπουλος Χρήστος του Γεωργίου και κατάγομαι από την Ασίνη.

Πιστεύοντας ακράδαντα στις τεράστιες δυνατότητες του τόπου που αγαπώ, της Ασίνης, τόσο στον αγροτικό τομέα όσο και στον τουρισμό, που της δίνει την δυνατότητα να ελπίζει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης για το καλό της νέας γενιάς και ως νέος άνθρωπος και εγώ, τάσσομαι στο πλευρό του ανθρώπου που απέδειξε ότι είναι ικανός να βοηθήσει αυτόν τον τόπο.

Με μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου και δηλώνω την υποψηφιότητά μου στο Τοπικό Συμβούλιο Ασίνης με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο για να μπορούμε να κοιτάζουμε τη νέα γενιά στα μάτια.

 

Με εκτίμηση

Χρήστος Χριστόπουλος

 

 

Ελένη Σαγκιώτη

 

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια του αθλητικού συλλόγου ‘’ΟΛΥΜΠΙΑ’’ Ελένη Σαγκιώτη, στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου ‘’Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα.
Σε δήλωσή της τόνισε: Δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου και γνωρίζοντας τον πολύ καλά μέσα από τον χώρο του αθλητισμού, θεώρησα αυτονόητο τη συμπόρευση μου μαζί του. Έχοντας την εμπειρία στη τοπική αυτοδιοίκηση και στον τότε καποδιστριακό δήμο Νέας Τίρυνθας, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.

 

Με εκτίμηση
Ελένη Σαγκιώτη

 

 

Ιωάννης Αργείτης

 

Ονομάζομαι Ιωάννης Αργείτης, είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη. Μεγάλωσα και ζω στην Ασίνη.

Όραμα μου, ένας δήμος με σύγχρονες προδιαγραφές που αντιμετωπίζει υπεύθυνα, ισότιμα και αλληλέγγυα όλους τους δημότες του. Για μια Ασίνη που θα αξίζει να την επισκεφτείς και κυρίως θα παρέχει στους δημότες της, την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Συντάσσομαι και αυτή τη φορά στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου, καθότι πιστεύω πως μόνο με αυτόν Δήμαρχο μπορούμε να κερδίσουμε αυτά που μας αξίζουν. Μόνο με αυτόν, και από κοινού, θα καταφέρουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες των συμπολιτών μας.

 

Με εκτίμηση,

Αργείτης Ιωάννης

 

 

Φανή Τσιπόκα

 

Ονομάζομαι Φανή Τσιπόκα του Δημητρίου.

Κατάγομαι και ζω μόνιμα στο Τολό Αργολίδας. Είμαι έγγαμη και έχω δύο κόρες, την Δώρα και την Δήμητρα. Είμαι απόφοιτη της Γαλλικής Ακαδημίας. Εργάζομαι ως ξενοδοχοϋπάλληλος- receptionist σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Τολό.

Έχοντας απεριόριστη αγάπη για τον Τόπο που μεγάλωσα και ζω, δύναμη θέλησης, διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του Τολού, για αυτό τον λόγο αποδέχθηκα με τιμή την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα” Δημήτρη Κωστούρου να είμαι υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Τολού.

Ελπίζω στην στήριξή σας.

 

Με εκτίμηση,

Φανή Τσιπόκα