Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Έξι υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό Αναγνωσταρά

 

Έξι υποψήφιους συμβούλους, για το κεντρικό ψηφοδέλτιο αλλά και τις τοπικές κοινότητες, παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά:

 

 

Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη

 

Ονομάζομαι Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη, είμαι κάτοικος Ασίνης και έχω ένα αγοράκι 6 χρονών τον Κωνσταντίνο – Μάριο. Επί σειρά ετών έχω δραστηριοποιηθεί σε τουριστικές επιχειρήσεις στη Πλάκα Δρεπάνου καθώς επίσης συμμετέχω ενεργά σε δράσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου. Αποφάσισα να αποδεχθώ τη πρόταση – πρόσκληση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του “Πρωτεύουσα ξανά” στη Τοπική Κοινότητα Ασίνης.

 

Με εκτίμηση
Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη

 

Άννα Γεραμάνη 

 

Ονομάζομαι Άννα Γεραμάνη και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια της Δημοτικής Κοινότητας Τολού με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Εκλεγμένη στο προηγούμενο συμβούλιο ήμουν παρούσα σε όλες τις αποφάσεις του χωριού, οι οποίες έχουν μείνει στάσιμες! Με την εμπειρία μου πλέον, ξανά στην κρίση των πολιτών για να βοηθήσω τον τόπο που ζούμε.

 

 

 

 

Βλάσης Βαμβακάς

 

Ονομάζομαι Βλάσης Βαμβακάς κάτοικος Αρίας και είμαι εμπειροτέχνης Εργολάβος Δημοσίων Έργων. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινάει αρκετές δεκαετίες πριν. Έχω διατελέσει πρόεδρος κοινότητας Αρίας από το 1978 – 1992 και στη συνέχεια έκανα προεραιτική συνναίνωση με το Δήμο Ναυπλιέων στις εκλογές του 1992 επί δημαρχίας Γ. Τσούρνου, εξελέγην δημοτικός σύμβουλος για 2 τετραετίες και στη συνέχεια με υποψήφιο τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά εξελέγην δημοτικός σύμβουλος επί 2 τετραετίες.

 

Στις τέσσερις αυτές θητείες στο Δήμο Ναυπλιέων έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος στην Φιλαρμονική Ναυπλίου, πρόεδρος στο κοιμητήριο Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο Γηροκομείο Ναυπλίου και Αντιπρόεδρος στο Παιδικό Σταθμό Συνοικισμού. Σύμφωνα με αυτά που προανέφερα το ενδιαφέρον μου για το Δήμο Ναυπλιέων είναι προφανές και ζητώ τη στήριξη σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά “Πρωτεύουσα ξανά”.

 

Με τιμή
Βλάσης Βαμβακάς

 

 

Άγγελος Νικ. Μπικάκης

 

Ονομάζομαι Άγγελος Νικ. Μπικάκης. Είμαι μόνιμος κάτοικος Τολού και επαγγελματικά ως απόφοιτος της Τουριστικής Σχολής, δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του τουρισμού – ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Έχω διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της κοινότητας Τολού. Βλέποντας την πτώση του τουρισμού στη περιοχή μας και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για βελτίωση των παροχών στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες του Δήμου μας δεν θα μπορούσα να μην αποδεχτώ την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές. Έχει δείξει στην πράξη τι μπορεί να προσφέρει ο κ. Αναγνωσταράς και γι’ αυτό τον εμπιστεύομαι.

 

Με εκτίμηση
Άγγελος Νικ. Μπικάκης

 

Ευαγγελία Μεγαρίτη – Φωτίου 

 

Ονομάζομαι Ευαγγελία Μεγαρίτη – Φωτίου, είμαι συνταξιούχος Αστυνομικός και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του “Πρωτεύουσα ξανά” γνωρίζοντας το έργο που έχει προσφέρει στον Δήμο μας κατά την δεκαετή θητεία του. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην διοίκηση του Δήμου και την υλοποίηση έργων είναι ο βασικός λόγος που τάσσομαι στο πλευρό του και θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του.

Με εκτίμηση
Ευαγγελία Μεγαρίτη – Φωτίου

 

 

Ανδρέας Τόμπρας

 

Ονομάζομαι Τόμπρας Ανδρέας του Ιωάννη και της Ελένης. Γεννήθηκα στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακας) Αργολίδας.

 

Είμαι πτυχιούχος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ της ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Τμήματος ΜΗΧ/ΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ, και πτυχιούχος ΠΑ.ΤΕ.Σ./Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.

 

Έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα (Μ.Ο.Π.) του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. σε θέματα Marketing&Management καθώς επίσης και προγράμματα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

 

Εργάστηκα στον Όμιλο Εταιρειών Ο.Τ.Ε. για 28 έτη από τα οποία ταπρώτα 18 χρόνια ήμουν στην Δ/νση Μηχανογράφησης (Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων, ΑΘΗΝΑ) και τα υπόλοιπα 10 χρόνια ως Υπεύθυνος Έργου Εγκαταστάσεων στο Τεχν.ΤμήμαΛειτουργιών Πεδίου Αργολίδας (ΑΡΓΟΣ).

 

Είμαι πατέρας ενός αγοριού, του Δημήτρη – Ραφαήλ, 20 ετών. Ζώ μόνιμα στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΜΕΡΜΠΑΚΑΣ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

 

Είμαι συνταξιούχοςκαι έχοντας ελεύθερο χρόνο, γνώσεις και εμπειρία τόσο σε θέματα Τεχνικά, όσο και Διοίκησης-Οργάνωσης-Ελέγχου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά του Δήμου ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ. Ευελπιστώ πως μπορούμενα εργαστούμε όλοι μαζί για την βελτίωσή του, καθιστώντας τον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ & ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, που θα φροντίζει για την ευημερία των πολιτών, την σύμμετρη ανάπτυξη των τοπικών διαμερισμάτων του, την αύξηση του τουρισμού και εν κατακλείδι έναν Δήμο Αντάξιο της Ιστορίας του και της γεωγραφικής του θέσης

 

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του επιτυχημένου και έμπειρου πρώην Δημάρχου ΠΑΓΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ”.

 

 

 

     
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.