Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Τέσσερις υποψήφιοι με την παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”

 

Τέσσερις υποψήφιους συμβούλους παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες η παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του Δημήτρη Κωστούρου. Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Άρης Τσιρόπουλος

 

Ονομάζομαι Τσιρόπουλος Αριστείδης (Άρης) και είμαι από την Άρια. Από το 2010 είμαι Πρόεδρος στην Δημοτική Κοινότητα Αρίας.

 

Έχοντας ταχθεί, λοιπόν, εδώ και τόσα χρόνια σε έναν αγώνα για την βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής των συνδημοτών μου και γνωρίζοντας εκ των έσω τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους, συνεχίζω αυτόν τον αγώνα με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Κωστούρο, και ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

 

Αποδέχτηκα την πρότασή του γιατί όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε στους δημότες ελπίδα για μία όλο και καλύτερη ζωή, για ένα Δήμο ανοιχτό στους δημότες του.

 

Συνεχίζω αυτή την προσπάθεια και τον Μάιο του 2019 μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο!

 

Με εκτίμηση,

Τσιρόπουλος Αριστείδης (Άρης)

 

 

Μαρίνα Πίκου

 

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων.

 

Είμαι επαγγελματίας οδηγός κι εργάζομαι στην Δ/νση Παιδικών Σταθμών Άργους.

 

Είμαι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας καθώς και ιδρυτικό μέλος του σωματείου Τοξοβολίας Α.Ο. Μέρμπακα.

 

Είμαι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών.

 

Καταθέτω την πρόθεση και την αποφασιστικότητα μου να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Πίκου

 

 

Ιωάννης Μιχαλόπουλος

 

Ονομάζομαι Μιχαλόπουλος Ιωάννης, είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Καζά και έχουμε δύο παιδιά τον Γιώργο και την Ματίνα.

 

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την καλλιέργεια της γης ενώ μέχρι και πριν κάποια χρόνια ήμουν αυτοκινητιστής.

 

Διαχρονικά, έχω αποδείξει ότι, το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι πρόσκαιρο, ούτε έχει σχέση με προσωπικά συμφέροντα. Στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπήκα αρκετό καιρό πριν, όπου για δώδεκα χρόνια υπήρξα Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Νέας Τίρυνθας.

 

Επίσης επί είκοσι πέντε χρόνια ήμουν πρόεδρος στον συνεταιρισμό του χωριού που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, του Νέου Ροεινού.

 

Γι’ αυτό το χωριό, και για την πρόοδό του, αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Κωστούρο, και με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα». Στόχος του Δημάρχου και δικός μου, η αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει η περιοχή μας και για αυτό θα παλέψω.

 

Με εκτίμηση,

Μιχαλόπουλος Ιωάννης

 

 

Μανώλης Σκαλίδης

 

Ονομάζομαι Μανώλης Σκαλίδης του Δημητρίου.

 

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα” Δημήτρη Κωστούρου ως υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Τολού, στην προσπάθεια επίτευξης όσο το δυνατόν περισσοτέρων στόχων του νέου συμβουλίου.

 

Τα τοπικά συμβούλια θέλουν μια κοινωνία με ενεργούς πολίτες. Πολίτες που προτείνουν και παρεμβαίνουν στη διακυβέρνηση και ομαλή λειτουργία ενός τόπου.

 

Ένα ενεργό τοπικό συμβούλιο με την νομιμοποίηση της ψήφου των δημοτών, έχει την δυνατότητα να επιτελέσει σημαίνοντα ρόλο μέσα στο δήμο, με έργα και δράσεις. Έχει την υποχρέωση να μεριμνά για την καθαριότητα, να λαμβάνει μέτρα για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, να ασχολείται για την ασφάλεια των πολιτών, να προωθεί τον εθελοντισμό και να συνεργάζεται με ομάδες εθελοντών και τοπικών συλλόγων για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας.

 

Το Τολό έχει μεγάλες δυνατότητες και προοπτική και υποχρέωσή μας είναι, να βοηθήσουμε στην ανάδειξη και καταξίωσή του για τους πολίτες και τους επισκέπτες.

 

Μεγάλωσα στο Τολό και ασχολούμαι με τον Τουρισμό και τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Είμαι απόφοιτος Ελβετικού Κολλεγίου Διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό, μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού επί 17 χρόνια και μέλος του ΔΣ του συλλόγου τα τελευταία 4 χρόνια. Διετέλεσα επί μακρών στο ΔΣ του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων/Δωματίων νομού Αργολίδας.

 

Παράλληλα ασχολούμαι ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και τον τελευταίο χρόνο θεσμικά, από την θέση του ταμία του συλλόγου. Έχω δελτίο στον αθλητικό Σύλλογο Εθνικός Τολού και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας.

 

Με εκτίμηση

Μανώλης Σκαλίδης

 

 

 

 

     
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.