Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Από το Ναύπλιο ξεκίνησε η πανελλαδική περιοδεία του Ποταμιού με το βαν

 

Aπό την πρώτη κοινοβουλευτική πρωτεύουσα της χώρας ξεκίνησε η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη για τις ευρωεκλογές. Το βαν του Ποταμιού προτού φτάσει στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, έκανε στάση στο συνεταιριστικό εργοστάσιο ΡΕΑ και στο νοσοκομείο της πόλης, όπου ο επικεφαλής του Ποταμιού συνομίλησε με ανθρώπους της παραγωγής, γιατρούς και δημοσιογράφους.

 

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον οποίο συνόδευαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Δημακόπουλος και Θεόδωρος Τσίκας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΡΕΑ και να διαπιστώσει την σπουδαία δουλειά και την άψογη συνεργασία με τους ευτυχισμένους συνεταιριστές που κάθε χρόνο παίρνουν ένα ποσοστό από τα κέρδη, με τα υπόλοιπα χρήματα να επανεπενδύονται.

 

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γκανά, διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που οι ιδεοληψίες δεν επιτρέπουν να λαμβάνονται σύγχρονες αποφάσεις. «Χιλιάδες τουρίστες που καταφεύγουν στο νοσοκομείο του Ναυπλίου δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ, καθώς όλοι διαθέτουν ασφαλιστική κάρτα που τους καλύπτει τα ιατρικά τους έξοδα».

 

Ταυτόχρονα, η υψηλή φορολογία έχει φέρει σε απόγνωση και τους ιδιώτες γιατρούς στην Αργολίδα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Δωροβίνης, γυναικολόγος και Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου.

 

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους της περιοχής, τόνισε: «Οι πολιτικοί πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τις μεγάλες στιγμές της πατρίδας και μαζί και τις επόμενες. Τα ευρωπαϊκά όργανα που θα προκύψουν μετά τις εκλογές του Μαϊου, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την ζωή των Ελλήνων, τις ζωές όλων μας. Γι΄αυτό θα πρέπει να στείλουμε στις Βρυξέλλες ανθρώπους που πιστεύουν στην Ευρώπη και διαθέτουν τις γνώσεις για να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις».

 

 

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook για την επίσκεψη στο Ναύπλιο:

 

«Από το Ναύπλιο, την πρώτη κοινοβουλευτική πρωτεύουσα της χώρας, ξεκίνησε η περιοδεία μας για τις Ευρωεκλογές.

 

Όπως είπα στους δημοσιογράφους της Αργολίδας, οι πολιτικοί πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τις μεγάλες στιγμές της πατρίδας και μαζί και τις επόμενες μεγάλες στιγμές.

 

Τα ευρωπαϊκά όργανα που θα προκύψουν μετά τις εκλογές του Μαΐου, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την ζωή των Ελλήνων, τις ζωές όλων μας. Γι΄αυτό θα πρέπει να στείλουμε στις Βρυξέλλες ανθρώπους που πιστεύουν στην Ευρώπη και διαθέτουν τις γνώσεις για να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις.

 

Πριν φτάσω στην πλατεία Συντάγματος πέρασα από το νοσοκομείο του Ναυπλίου και το συνεταιριστικό εργοστάσιο ΡΕΑ.

 

Η Ελλάδα αλλιώς.

 

Στην ΡΕΑ δεν χρωστάνε, δεν έχουν δάνεια, πάρα μόνο ευτυχισμένους συνεταιριστές – παραγωγούς πορτοκαλιών κυρίως – που κάθε χρόνο παίρνουν ένα ποσοστό από τα κέρδη. Τα πολλά λεφτά επανεπενδύονται για να μην μείνουν πίσω στις εξελίξεις. “Όποιος δεν βγει στο εξωτερικό είναι χαμένος” είναι η συμβουλή του Προέδρου Σπύρου Αντωνόπουλου και του διευθυντή Γιάννη Δημάκη. Μπράβο παιδιά!

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο συναντήθηκα με τον Παναγιώτη Γκανά, Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής. Σπουδαίος γιατρός αλλά και ικανός διαχειριστής. Όπως μου είπε οι χιλιάδες τουρίστες που καταφεύγουν στο νοσοκομείο του Ναυπλίου συνεχίζουν να μην πληρώνουν ούτε 1 ευρώ. “Μας παρακαλούν να πληρώσουν, συνηθισμένοι από τις χώρες τους, αλλά και γιατί όλοι διαθέτουν ασφαλιστική κάρτα που τους καλύπτει τα ιατρικά τους έξοδα” μου εξηγεί. Οι ιδεοληψίες, όμως, δεν επιτρέπουν σύγχρονες αποφάσεις. Και έτσι λείπουν τα λεφτά, λείπουν και οι γιατροί. Ενδεικτικό είναι ότι το παθολογικό τμήμα έχει μόνο 2 γιατρούς και δεκάδες νέα περιστατικά κάθε εβδομάδα.

 

 

 

Παράλληλα, οι ιδιωτικοί γιατροί και στην Αργολίδα είναι και αυτοί σε απόγνωση κυρίως λόγω της φορολογίας. “Από τα 5000 ευρώ που βγάζει ένας γιατρός, τα 3500 πάνε σε φόρους και εισφορές, και αυτό δεν είναι φορολογία, είναι κλοπή” μου λέει ο Γιώργος Δωροβίνης, γυναικολόγος και Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου.

 

Η περιοδεία συνεχίζεται…

 

Στην Αργολίδα ήμουν με τους Γιώργος Δημακόπουλος και Τσίκας Θεόδωρος – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι. #PotamiOnTheRoad»

 

 

 

 

 

 

     
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.