Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Δύο υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό Κωστούρου

 

Άλλους δύο υποψήφιους στο Δήμο Ναυπλιέων ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του Δημήτρη Κωστούρου. Πρόκειται για τη Βασιλική Μαστοράκου και τον Νίκο Γεωργαντά. Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Βασιλική Μαστοράκου

 

Η αδιάλειπτη ενασχόληση μου τα τελευταία 15 χρόνια με το Σύλλογο ΑμεΑ Ν Αργολίδας ως μέλος του ΔΣ, με έκανε να έρθω κοντά με εκατοντάδες ανθρώπους και να κάνω δεκάδες καλούς φίλους με ειδικές ικανότητες και ειδικές ανάγκες, να αφουγκραστώ τα προβλήματα τους και να μετέρχομαι καθημερινά λύσεων, ώστε να κάνω την καθημερινότητα τους πιο ευχάριστη.

 

Η κάθε μέρα που ζω και μοιράζομαι την αγωνία, απογοήτευση αλλά και τη χαρά τους, η κάθε φορά που είμαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να λειτουργήσουν με όρους ισότητας, με έκαναν να γνωρίσω πολύ καλά πως οι συνάνθρωποι μας αυτοί, δίνουν πολλές φορές μάχη επιβίωσης κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

 

Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δημήτρης Κωστούρος, έχει εστιάσει πολλές φορές την προσοχή του στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες, δίνοντας έμφαση στην ισότιμη συμμετοχή τους στα κοινωνικά αγαθά και τις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα με τις δράσεις του, λειτουργεί ως ασπίδα μας, είναι φίλος του Συλλόγου μας και είναι γνωστή σε όλους μας η προσπάθεια του.

 

Οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην τοπική κοινωνία και μπορούν. Μη έχοντας τη δυνατότητα να εκφράσουν την ανάγκη τους για αξιοπρέπεια, αυτονομία και ίση μεταχείριση, θεωρώ ότι είναι ώρα να συμμετέχω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2019, ως δίαυλος επικοινωνίας ώστε και η κοινωνική αυτή ομάδα να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό σύνολο. Πρόσβαση στα τοπικά αγαθά, συμμετοχή των ιδίων και των οικείων τους, ίση μεταχείριση χωρίς διακρίσεις, κάθε είδους απασχόληση και συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα που αυξάνουν το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων αυτών, αποτελούν προτεραιότητα για εμένα και σε αυτούς τους πυλώνες δράσης θα συνεχίσω να δίνω βάρος.

Με εκτίμηση
Μαστοράκου Βασιλική

 

 

Νίκος Γεωργαντάς

 

Γεννημένος το 1964 στο Ναύπλιο. Δημόσιος Υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού, αρχιφύλακας στον Αρχαιολογικό χώρο Ασίνης.

 

Υπήρξα ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση από το ξεκίνημα της κοινωνικής, επαγγελματικής και οικογενειακής μου εξέλιξης υπηρετώντας οποιονδήποτε τομέα καλέστηκα να βοηθήσω.

 

Από την εκκλησία της Υπαπαντής στα Λευκάκια διακονώντας την για δώδεκα χρόνια, μέχρι πρόεδρος σε όλες τις βαθμίδες Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Δίπλα στους συναδέλφους μου από όλες τις βαθμίδες των συνδικαλιστικών οργάνων. Εκλεγμένος στο πανελλαδικό όργανο Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Μέλος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. στον ευαίσθητο τομέα της τρίτης ηλικίας και Αντιπρόεδρος στην κοινότητα Λευκακίων.

 

Στο τιμητικό κάλεσμα του νυν Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», στέκομαι στρατιώτης δίπλα του, γιατί ο συγκεκριμένος συνδυασμός βαδίζει με αίσθημα ευθύνης με το να είναι κοντά σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας , από την ορεινή περιοχή ως την παραλιακή ζώνη, προσπαθώντας να είναι δίπλα στο πρόβλημα κάθε δημότη.

 

Ζητώ την ψήφο των φίλων και συμπολιτών μου ώστε να μου δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσω τα σχέδια και τις σκέψεις που αφορούν το Δήμο μας με μπροστάρη τον Δημήτρη Κωστούρο, ανοιχτό να ακούσει, να δουλέψει, να βοηθήσει!

 

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Γεωργαντάς

Rate this post
     
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.