Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Δύο υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό Αναγνωσταρά

 

Δύο ακόμα υποψήφιους παρουσίασε ο συνδυασμός του Δήμου Ναυπλιέων “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Πρόκειται για τον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Ανυφίου Μάκη Σερασκέρη (φωτογραφία αριστερά) και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θανάση Τζαβάρα. Οι δύο υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Μάκης Σερασκέρης

 

Oνομάζομαι Μάκης Σερασκέρης. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Σελλή με την οποία και έχουμε δυο παιδιά τον Παναγιώτη και την Ιωάννα. Είμαι αγρότης και μόνιμος κάτοικος Ανυφίου. Γνωρίζοντας και ζώντας καθημερινά τα προβλήματα της κοινότητας μου με την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο δε θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές. Η σημερινή δημοτική αρχή έχει αποδείξει στον μέγιστο βαθμό ότι δεν μπορεί, δεν έχει τις γνώσεις, τις ικανότητες αλλά και την θέληση όπως φάνηκε να λύσει τα προβλήματα της κοινότητας Ανυφίου, του πρώην Δήμου Μιδέας αλλά και γενικότερα του Δήμου Ναυπλιέων. Θα δώσω και εγώ με τη σειρά μου τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις, για την αλλαγή, στηρίζοντας τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά ως υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Ανυφίου, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να κάνει έργα για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

 

Με εκτίμηση
Μάκης Σερασκέρης

 

 

 

Θανάσης Τζαβάρας

 

Ονομάζομαι Τζαβάρας Αθανάσιος του Ηλία και της Ιωάννας. Γεννήθηκα την 28/7/1965 στο Ναύπλιο από Αρκάδες γονείς. Τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο στο Δρέπανο και στη συνέχεια στο Ναύπλιο τελείωσα το 1ο Γυμνάσιο και αποφοίτησα από το 1οΛύκειο.

 

Το 1983 εισάγομαι στο Χημικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και παίρνω πτυχίο Χημείας το 1987.

 

1988-1990: υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Το 1990 παντρεύομαι τη Βασιλική Ρόζη-δασκάλα- και αποκτούμε 3 παιδιά, τον Ηλία , τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο.

 

1990-2000: Διευθυντής Σπουδών στο φροντιστήριο ‘ΠΡΟΟΔΟΣ’ στο Ναύπλιο διδάσκω Φυσική, Χημεία και Βιολογία.

 

2000-2008: Διευθυντής σπουδών στο φροντιστήριο ‘ΘΕΜΕΛΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ’ στο Ναύπλιο.

 

2008-2011: Ιδρύω με άλλους 4 φροντιστές συναδέλφους μου, το ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κολλέγιο Αργολίδας που μετονομάστηκε σε ΙΔΕΑ, στα κτίρια Κουτρουμπή. Διδάσκω Φυσική και Χημεία και ταυτόχρονα είμαι Διευθυντής του Λυκείου ΙΔΕΑ.

 

2011-2014: Διευθυντής σπουδών στο φροντιστήριο ‘ΔΟΜΗ’ στο Ναύπλιο.

 

Το 2014 μετά τον θάνατο του αγαπημένου μου πατέρα Ηλία, παραιτούμαι των εκπαιδευτικών μου δραστηριοτήτων και έκτοτε καλλιεργώ: μανταρίνια, πυρηνόκαρπα και ελιές στο Δρέπανο.

 

1980-2008: παράλληλα με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες ασχολούμαι με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο στις ομάδες του Δρεπάνου και άλλες ομάδες της περιοχής του Δήμου μας. Ταυτόχρονα εκλέγομαι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των ομάδων του χωριού μου Δρεπάνου.

 

Είμαι μέλος της ένωσης Ελλήνων Χημικών, μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ναυπλίου με βαθμό Υπολοχαγός (ΕΜ), είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Αργολίδας στα Λευκάκια και είμαι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας με έδρα την Πυργέλα.

 

Με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα, λόγω των προηγούμενων εκπαιδευτικών μου υποχρεώσεων.

 

Αποδέχομαι σήμερα την τιμητική πρόσκληση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και συστρατεύομαι στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ‘ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ’.

 

Με την εμπειρία μου στη διοίκηση και στην εκπαίδευση και εφόσον ο κυρίαρχος πολίτης του Δήμου μας μου δώσει το δικαίωμα, με την εκλογή μου, θα βοηθήσω αποφασιστικά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών και ιδιαίτερα των ΑΜΕΑ (παιδιών της καρδιάς μας), στην βελτίωση της καθαριότητας και της Δημόσιας Υγείας, των αθλητικών χώρων, των σχολείων και των εκπαιδευτικών δομών της πόλης και των χωριών του Δήμου μας. Επίσης θα βοηθήσω στην περαιτέρω ανάδειξη της τουριστικής, της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας.

 

Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω σήμερα είναι ότι αν εκλεγώ: θα εργαστώ ακούραστα και ευσυνείδητα, χωρίς αλαζονεία και έπαρση και με γνώμονα πάντα την αλήθεια, για να πάει ο Δήμος μας ακόμη πιο μπροστά.

 

Το οφείλω στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου, στη μνήμη του πατέρα μου, στους συνεργάτες και στους συνοδοιπόρους μου, στους μαθητές μου και στους γονείς τους, που με εμπιστεύθηκαν τόσα χρόνια.

 

Τις σκέψεις και τις προτάσεις μου για έναν καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων, θα εκθέτω στη σελίδα μου στο Facebook: Θανάσης Τζαβάρας Χημικός Ναύπλιο.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό
Θανάσης Τζαβάρας

 

 

Rate this post
     
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.