Ο Τατούλης υπέγραψε την αγορά οικοπέδου στη Νέα Τίρυνθα για το γήπεδο της ΕΠΣ Αργολίδας

 

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου, με την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη η αγορά του οικοπέδου έκτασης 23 στρεμμάτων στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας για την κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας.

 

«Εκπληρώνουμε ένα αίτημα χρόνων και παράλληλα υλοποιούμε το όραμά μας για τη δημιουργία χώρων άθλησης σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε «το σημαντικό αυτό έργο εκπληρώνει τη δέσμευσή μας προς τους πολίτες της Αργολίδας να αποκτήσουν το δικό τους ενωσιακό γήπεδο».

 

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε ότι «αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα αποτελούν προϊόν της αγαστής συνεργασίας μας με όλους τους θεσμικούς φορείς, αθλητικά σωματεία, Δημοτικές αρχέςκαι τους συνεργάτες μου. Παραμένουμε απόλυτα συνεπείς στην ευθύνη μας και στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις τις οποίες με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα κάνουμε πράξη. Στον τομέα του αθλητισμού καταρτίσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, εξασφαλίσαμε την απαραίτητη χρηματοδότηση, παρόλο που δεν ήταν καθόλου δεδομένη, και συνεχώς αποδίδουμε λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους άθλησης στους πολίτες».

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια