Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Τέσσερις υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό του Π. Αναγνωσταρά

 

Τέσσερις υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Δήμου Ναυπλιέων “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

 

Αθανασία (Σούλα) Καββαδία – Παπαρρηγοπούλου

 

Ονομάζομαι Αθανασία Καββαδία Παπαρρηγοπούλου. Είμαι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος (βαθμός υποδιευθυντή). Τα τελευταία χρόνια εκλέγομαι πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας της οποίας και είμαι μέλος. Επίσης είμαι εκλεγμένο μέλος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» (ταμίας). Αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές αποδεχόμενη τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά γνωρίζοντας τη προσφορά του στον Δήμο Ναυπλιέων και τα έργα που έχει παραδώσει στους δημότες. Η σημερινή κατάσταση απραξίας στον Δήμο μας δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορη. Με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά είμαι σίγουρη ότι ο Δήμος Ναυπλιέων θα μπει πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

Με εκτίμηση
Αθανασία (Σούλα) Καββαδία – Παπαρρηγοπούλου

 

 


 

 

Παναγιώτης Καρμπέρης

 

Ονομάζομαι Παναγιώτης Καρμπέρης και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι παντρεμένος με την Νεκταρία Δημητριάδη, έχουμε δύο παιδιά και μένουμε μόνιμα στην Άρια Ναυπλίου. Γνωρίζοντας τα προβλήματα που έχει η κοινότητα της Άριας τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι μόνο με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά μπορούν να δοθούν λύσεις τόσο στα απλά όσο και στα πιο σύνθετα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινότητα μας αλλά και ευρύτερα στον Δήμο Ναυπλιέων. Γι’ αυτό λοιπόν αποδέχθηκα τη πρόταση του κ. Αναγνωσταρά και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Αρίας με το συνδυασμό Ναυπλιο Πρωτεύουσα ξανά.

 

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Καρμπέρης

 


 

 

Μαρίνα Τσολακίδου

 

Ονομάζομαι Μαρίνα (Μαρία) Τσολακίδου. Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στις Σέρρες, αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Σερρών. Σπούδασα Νομική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης «La Spienza», και στο Πανεπιστήμιο του Camerino (Ιταλία), από όπου και αποφοίτησα, με ειδική κατεύθυνση και διπλωματική εργασία στο Συνταγματικό Δίκαιο.

 

Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις και ασκώ μάχιμη δικηγορία τα τελευταία 10 έτη.
Η επαγγελματική μου έδρα αλλά και ο τόπος διαμονής μου είναι η Πόλη του Ναυπλίου.

 

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολούμαι με τον οργανωμένο Ποντιακό χώρο, διατελώντας κατά το παρελθόν, μέλος του Δ.Σ. του «Φάρου Ποντίων Πατρών», ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ποντιακούς Συλλόγους της Ελλάδας. Φέτος, δε τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού «Η Παναγία Σουμελά», μου έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να με εκλέξουν στην θέση της Προέδρου.

 

Διαμένοντας στο Ναύπλιο, το οποίο είναι από τις ελάχιστες Ελληνικές πόλεις που έχει «ιστορικό κέντρο», διαπιστώνω ότι η πόλη, μέρα με την ημέρα χάνει την πολιτισμική της ταυτότητα. Τόσο η πόλη του Ναυπλίου, όσο και τα περίχωρα της, χαρακτηρίζονται πλέον από την πλήρη εγκατάλειψη. Δεν υπάρχει καμία αναπτυξιακή – οικονομική και κοινωνική πολιτική ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.

 

Σκεπτόμενη όλα τα παραπάνω, με χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο – Πρωτεύουσα Ξανά».

 

Τάσσομαι στο πλευρό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, καθόσον είναι ο μόνος που μπορεί όχι μόνο να δώσει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα όλου του Δήμου Ναυπλιέων δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες και προοπτικές για οικονομική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο, αλλά και δίνοντας ταυτόχρονα άμεση προτεραιότητα και έμφαση στην κοινωνική πολιτική, που είναι επίσης ένα μείζον ζήτημα για τον τόπο. Περαιτέρω ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, πέρα από επιστήμονας, είναι ένας εξαίρετος, ενάρετος και ιδιαίτερα προσιτός και σεμνός άνθρωπος.

 

Ζητώ την στήριξη όλων σας, και σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

 

Με βαθύτατη εκτίμηση
Μαρίνα Τσολακίδου

 

 


 

 

Σπύρος Χ. Δεδεγκίκας

 

Ονομάζομαι Σπύρος Δεδεγκίκας, γεννήθηκα στα Σπάτα Αττικής όπου και ακολούθησα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασα Ιατρική στην Ιατροχειρουργική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αγκώνα Ιταλίας. Εκπαιδεύτηκα στην Γενική Οικογενειακή Ιατρική στο Γεν. Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

 

Εργάστηκα ως Επιμελητής Β΄ στο Κέντρο Υγείας Άστρους Κυνουρίας και από το 2004 εργάζομαι ως ιδιώτης ιατρός στο Ναύπλιο, όπου διαμένω από το 2001.

 

Διετέλεσα πρόεδρος της Ομάδας Διάσωσης ( παράρτημα Αργολίδας) και τιμήθηκα από τον Δήμο Άργους το 2006, καθώς και πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Ναυπλίου. Εργάστηκα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Άργους παρουσιάζοντας σημαντικά θέματα Πρωτοβάθμιας – Δημόσιας Υγείας καθώς και Επείγουσας Ιατρικής. Συνεργάστηκα με το Κοινωνικό Ιατρείο από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε όσους συμπολίτες είχαν ανάγκη, τιμώντας στο έπακρο αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης. Έχω συμμετάσχει σε πολλές επιστημονικές εργασίες, μερικές εκ των οποίων έχουν βραβευθεί. Έχω λάβει μέρος σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια, Ελληνικά και Διεθνή, σε πολλά εκ των οποίων παρουσίασα θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Επείγουσας Ιατρικής, καθώς επίσης σε πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν θέματα πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης – φροντίδας στα πλαίσια οικογενειακής ιατρικής.

 

Η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους που να αφοσιώνονται στα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, να δημιουργούν προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο πάντα με σεβασμό στον πολίτη. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να είναι σε θέση να οδηγήσουν την πόλη ξανά σε ημέρες αίγλης.

 

Πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω, αν μου δοθεί η ευκαιρία, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών του Ναυπλίου σε θέματα καθαριότητας – υγιεινής διαβίωσης, οδικής ασφάλειας – πρόληψης ατυχημάτων και, κυρίως βελτίωσης της Δημόσιας Υγείας αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στον χώρο όπου ζώ και εργάζομαι.

 

Το να ζούμε αξιοπρεπώς στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδoς, χωρίς βρώμικους δρόμους (κυρίως στις εισόδους της πόλης), χωρίς λιμνάζοντα νερά στους δρόμους (που αποτελούν εστίες μόλυνσης), χωρίς την πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία στα περιφερικά τμήματα της πόλης, χωρίς την απαιτούμενη οδική σήμανση και φωτισμό σε σημεία «καρμανιόλα», είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη και υποχρέωση κάθε Δημοτικής Αρχής.

 

Σε εμάς λοιπόν η επιλογή να αλλάξουμε τα δεδομένα και να φτιάξουμε ξανά την πόλη όπως της αξίζει να είναι, καθαρή – ευπαρουσίαστη – λειτουργική – πλούσια σε πολιτιστική δραστηριότητα και με ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση – με ένα όσο γίνεται ακίνδυνο οδικό δίκτυο τόσο για εμάς και τα παιδιά μας όσο και για τους επισκέπτες. Το οφείλουμε σε εμάς τους ίδιους, το οφείλουμε στις νεότερες γενιές, το οφείλουμε στην ιστορία της πόλης. Δεν έχουμε παρά να το διεκδικήσουμε.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι δεδομένη, αποδέχτηκα την τιμητική για εμένα πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλίου Παναγιώτη Αναγνωσταρά και του Συνδυασμού «Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά» και θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των πολιτών.

 

Με τιμή
Σπύρος Χ. Δεδεγκίκας

Γενικός Οικογενειακός Ιατρός

 

Τέσσερις υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό του Π. Αναγνωσταρά
5 (100%) 1 vote[s]
     
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.