Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Πέντε υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

 

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Δήμου Ναυπλιέων “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

 

Γιάννης Γκολέμης

 

Ονομάζομαι Γιάννης Γκολέμης του Κωνσταντίνου και είμαι γεννηθείς στο Παναρήτι Μιδέας. Είμαι αστυνομικός. Γνωρίζοντας και συζητώντας καθημερινά με τους συμπολίτες μου τα προβλήματα τόσο της κοινότητας Παναρητίου όσο και ευρύτερα του Δήμου Ναυπλιέων αποφάσισα και εγώ να συμβάλλω στη προσπάθεια του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και να θέσω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαίου με το συνδυασμό του

 

Με εκτίμηση
Γιάννης Γκολέμης

 


 

 

Χαράλαμπος Γεωργόπουλος

 

Ονομάζομαι Γεωργόπουλος Χαράλαμπος του Γεωργίου και της Βασιλικής. Γεννήθηκα στο Ναύπλιο στις 20/6/1965. Είμαι παντρεμένος με την Σωτηρίου Βασιλική και πατέρας δύο παιδιών. Είμαι μόνιμος κάτοικος στο δημοτικό διαμέρισμα Πυργιωτίκων. Έχω διατελέσει για δύο τριετίες πρόεδρος του συνεταιρισμού Πυργιωτίκων. Ασκώ το επάγγελμα του αγρότη και είμαι πρόθυμος να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος των Πυργιωτίκων. Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις τον συνδυασμό “Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά” του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά

 

Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Γεωργόπουλος

 


 

Βίκτωρ Κλέμμερ

 

Ονομάζομαι Βίκτωρ Κλέμμερ, είμαι 39 ετών. Παρέχω γραμματειακή υποστήριξη σε ασφαλιστικό γραφείο από το 2011. Έχω εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου σε εταιρεία εξαγωγών 2004-2011 καθώς επίσης και ως επαγγελματίας οδηγός. Αποδέχτηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να συμμετέχω στον συνδυασμό Πρωτεύουσα Ξανά γνωρίζοντας τα προβλήματα των συνδημοτών μου έχοντας ως σκοπό την επίλυση αυτών με σκληρή δουλειά.

Με εκτίμηση
Βίκτωρ Κλέμμερ
Υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου

 


 

Κώστας Νικολάου

 

Ονομάζομαι Κώστας Νικολάου του Γεωργίου γεννηθείς στο Ανυφί Μιδέας. Υπηρετώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου. Γνωρίζοντας και βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα τόσο της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας όσο και ευρύτερα του Δήμου Ναυπλιέων αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές αφού γνωρίζω πολύ καλά τις ικανότητες του επικεφαλής αλλά και των συνηποψηφίων μου.

 

Με εκτίμηση
Κώστας Νικολάου του Γεωργίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 


 

 

Παναγιώτης Μαλεβίτης

 

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μαλεβίτης και είμαι κάτοικος Αγίου Ανδριανού. Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου γνωρίζοντας ότι τόσο οι συνυποψήφιοι μου όσο και ο επικεφαλής του συνδυασμού έχουν ως μοναδικό σκοπό τη παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών.

 

Με εκτίμηση
Μαλεβίτης Παναγιώτης του Αντώνιου
Επιχειρηματίας τουριστικού κλάδου

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.