Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Οκτώ υποψήφιοι με την παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”

Οκτώ υποψήφιους για το Δημοτικό Συμβούλιο ή τα Τοπικά Συμβούλια παρουσίασε τις τελευταίες η μέρες η παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του Δημήτρη Κωστούρου.

 

Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Αναστάσιος Κουγιάς

 

Συνδημοτισσες-Συνδημότες
Αγαπητές φίλες και φίλοι

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2016. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου από το Πανεπιστήμιο Πατρών διαμένω μόνιμα στο Τολό Αργολίδας όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κλάδο του τουρισμού στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Το 2015 εξελέγην Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, Ασχολουμένων με τον Τουρισμό. Το 2017 επανεξελέγην στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού και ανέλαβα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα, θέση την οποία κατέχω έως σήμερα. Τον Ιούνιο του 2018 εξελέγην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού, θέση που επίσης κατέχω έως σήμερα.

 

 

Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή σου που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να απαντήσεις στα ερωτήματα των Συνδημοτών σου.

 

Μπορείς να παραμείνεις κριτής όλων από την ασφάλεια του σπιτιού σου ή να γίνεις Ενεργός Πολίτης? Γι αυτόν τον λόγο αποδέχθηκα με τιμή την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού “Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα”Δημήτρη Κωστουρου και επέλεξα να είμαι Ενεργός Πολίτης και να διεκδικήσω το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τολού.

 

Ζήτω την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας για να γίνουν οι επιθυμίες της Νέας Γενιάς πραγματικότητα, για να αποκτήσουν τα προβλήματα λύσεις και η ανάπτυξη να γίνει καθημερινή πράξη, ώστε να αναδείξουμε το Τολό στους κορυφαίους και πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς.Γιατί αυτό αρμόζει στην Ιστορία και στην ιδιαίτερη Ομορφιά του Τόπου μας.

 

 

Γιατί εδώ δεν υπάρχουν υποσχέσεις πάρα μόνο δεσμεύσεις!

 

 

Με εκτίμηση,
Κουγιας Αναστάσιος

 


 

 

Λίνα Κατσαλούλη

 

Συνεχίζω να είμαι δίπλα στο Δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο και θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

 

Η αγάπη για τον τόπο μου και η θέληση του Δημήτρη Κωστούρου για περαιτέρω ανάπτυξη είναι το κίνητρο που δηλώνω μάχιμη και διεκδικώ την ψήφο σας.

 

Όλοι μαζί μπορούμε να ζούμε και να δημιουργούμε για την επόμενη μέρα .

 

Με εκτίμηση

Ελένη (Λίνα) Κατσαλούλη Καλογεροπούλου

 


 

 

Κατερίνα Καλλέργη

 

Ονομάζομαι Καλλέργη Κατερίνα του Σταύρου, κατάγομαι από το Τολό Αργολίδας όπου και διαμένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

 

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

 

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας (ιδιοκτήτρια καταστήματος ) στο Τολό στον κλάδο του εμπορίου.

 

Έχω διατελέσει τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος και έπειτα πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Άργους ‘’ΛΑΙΖΑ’’. Η ενασχόληση μου με τα αδέσποτα και η αγάπη που τρέφω γι’ αυτά με έχει μάθει να αγωνίζομαι ανιδιοτελώς.

 

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ Δημήτρη Κωστούρου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές μετά από ενημέρωση που είχα από τον ίδιο για την στάση και την προσφορά του απέναντι στα αδέσποτα ζώα.

 

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας γιατί με τον ίδιο ζήλο που έχω μάθει να αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, να βοηθώ και να προσφέρω στον τόπο μου και σε όσους έχουν ανάγκη.

 

Με εκτίμηση

Καλλέργη Κατερίνα

 


 

 

Γιάννης Τρίγκας

 

Ονομάζομαι Γιάννης Τρίγκας και για μια ακόμα φορά αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο στη Τ.Κ. Αγίου Αδριανού.

 

Ο λόγος που με οδήγησε να αποδεχτώ την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου είναι ότι δεν έχει απλά όραμα αλλά έχει κάνει έργο και θέλω να συμβάλω κι εγώ με όποιες δυνάμεις διαθέτω προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία που έχει χαράξει.

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Τρίγκας

 


 

 

Σταύρος Μπρέανος 

 

Ονομάζομαι Σταύρος Μπρέανος του Λάμπρου και είμαι 39 ετών.

 

 

Αποφάσισα να συμμετέχω με τον Δημήτρη Κωστούρο και τον συνδυασμό ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ στις εκλογές του Μαΐου για να μπορέσω και γω να τον βοηθήσω, ώστε να συνεχίσει το έργο το οποίο επιτελεί στον Δήμο Ναυπλιέων και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.

 

 

Μπήκα το έτος 1998 μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων στη Σχολή Αστυφυλακών. Φοίτησα σε διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και το έτος 2011 μέσω εξετάσεων, πέτυχα να προαχθώ στο Βαθμό του Αρχιφύλακα . Υπηρετώ στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου με το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου.

 

 

Είμαι έγγαμος με την κοινωνιολόγο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική. Έχουμε δύο παιδιά. Τον Παναγιώτη ηλικίας οκτώ (9) και την Ευσταθία –Ευαγγελία τεσσάρων(4) ετών.

 

Είμαι Μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αργολίδας και εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) .

 

Με εκτίμηση

Σταύρος Μπρέανος

 


 

Νίκος Κορολής

 

Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτριου Κωστούρου και να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του στην Άρια όπου ευρίσκεται και η κατοικία μου.

 

Η αγάπη μου για την πόλη στην οποία ζω είναι και ένας επιπρόσθετος λόγος που με οδήγησε σ’αυτήν μου την απόφαση πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπορώ να δώσω πάρα πολλά ακόμη για καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Κορολής

 


 

Δημήτρης Καταγάς 

 

Ονομάζομαι Δημήτρης Καταγάς και είμαι κάτοικος της τοπικής κοινότητας Τολού.

 

Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω και να βοηθώ με κάθε τρόπο όποιον έχει ανάγκη.

 

Η πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για να γίνω και γω μέλος της μεγάλης οικογένειας του συνδυασμού ‘’Ναύπλιο.Επόμενη Μερα’’ και να συμμετάσχω ως υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Τολού, ήταν ιδιαίτερα τιμητική.

 

Αποδέχτηκα την πρόσκληση γιατί ο Δημήτρης Κωστούρος έχει αποδείξει ότι δεν μένει στα λόγια και κάνει πράξεις. Είναι ένας πραγματικός εργάτης, έχει παράξει έργο και έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου δίνοντας άμεσες λύσεις.

 

Είμαι στο πλάι του για να μπορέσω και γω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ τον τόπο μου, τον δήμο Ναυπλιέων και την τοπική κοινότητα του Τολού.

 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Καταγάς

 


 

Σωτήρης Μανός

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο.

 

Εκτιμώ απεριόριστα το έργο και την αυτοδιοικητική προσωπικότητα του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου, που εμπνέει ασφάλεια, σοβαρότητα και εμπιστοσύνη για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

 

Μαζί με το Δημήτρη Κωστούρο και το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και αυτή τη φορά!

 

Μαζί του, στην μεγάλη και επιτυχή προσπάθειά του για τον τόπο και τους ανθρώπους του!

 

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Μανός

 

 

Πρόσφατα σχόλια