Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ναύπλιο: Άλλοι 7 υποψήφιοι με το συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά”

 

Επτά υποψήφιους για το Δήμο Ναυπλιέων ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. 

 

Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Παναγιώτης Πολύβιος

 

Ονομάζομαι Παναγιώτης Πολύβιος. Είμαι υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, με οργανική θέση στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, με μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνδημότες μου.

 

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Πολύβιος

 


 

 

Γιώργος Καρμανιόλας

 

Συνδημότισσες και συνδημότες,
η απόφαση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχικό θώκο, με γέμισε με χαρά. Η δεκαετή επιτυχημένη πορεία του ως δήμαρχος απέδειξε οτι είναι ένας άνθρωπος που εχει τη θέληση να δουλέψει και να αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης του δημου μας. Ως νέος επιχειρηματίας που ζω και εργάζομαι σ’ αυτόν τον τόπο, αγωνιώ και ενδιαφέρομαι για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του, καθώς και για την ανάπτυξή του.

 

Ως εκ τούτου, θεωρώ υποχρέωση μου να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μου.

 

Αποδέχομαι με ιδιαίτερη τιμή την πρόταση- πρόκληση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και συμπορεύομαι με τον συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά” ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

 

Με εκτίμηση
Γιώργος Βασ. Καρμανιόλας
Επιχειρηματίας

 

 


 

 

Μαρίνα Παναγή

 

Ονομάζομαι Μαρίνα Παναγή του Γεωργίου και είμαι 43 ετών. Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Σάββα και έχουμε δύο κόρες 17 και 12 ετών.

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο όπου αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο. Έπειτα, συνέχισα την τριτοβάθμια εκπαίδευση μου στο Κρατικό ΙΕΚ Ναυπλίου, στον τομέα της Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Τα έτη 1995-2003 εργάστηκα στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ασχολείται με ιχθυοκαλλιέργειες και εμπόριο ιχθύων. Στη συνέχεια, εργάστηκα στο Αρχαιολογικό Μουσείο και κατόπιν στον Δήμο Τίρυνθας.

 

Από το 2008 έως και σήμερα είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία στη περιοχή του Άργους. Είμαι μόνιμη κάτοικος της ιστορικής και πολιτισμικής περιοχής της Νέας Τίρυνθας από το 1998.

 

Δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης “Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά”. Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς έχει τεράστια εμπειρία στα Δημοτικά δρώμενα που σημαίνει ότι μαζί με την κατάρτιση και ετοιμότητα του, ο ιστορικός Δήμος Ναυπλιέων θα πάει μπροστά.

 

Σκοπός μου είναι να συμβάλλω με τη συμμετοχή μου στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας στη Νέα Τίρυνθα και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος σας και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου.

 

Με εκτίμηση
Μαρίνα Γ. Παναγή

 

 


 

 

 

Κωνσταντίνος Ουλής

 

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνω τους συνδημότες μου ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 θα είμαι υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά θα δουλέψω για την πρόοδο του τόπου ανιδιοτελώς και μόνο για το κοινό συμφέρον.

 

Με εκτίμηση
Ουλής Κωνσταντίνος
Μάνεση

 


 

Δημήτρης Τσακαλιάρης

 

Ονομάζομαι Δημήτρης Τσακαλιάρης. είμαι 30 ετών και έχω τελειώσει μηχανογραφημένη λογιστική στην Αθήνα. Έχω δουλέψει 12 χρόνια στην εστίαση και αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως υπάλληλος στον Όμιλο Πανταζή. Ταυτόχρονα ως νέος επιχειρηματίας διατηρώ καφέ μπάρ στο Ναύπλιο. Έχω υπάρξει και στο παρελθόν υποψήφιος με τον κ. Αναγνωσταρά και ο λόγος που θέτω εκ νέου υποψηφιότητα είναι επειδή γνωρίζω ότι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς είναι πάντα δίπλα στους δημότες όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου μας.

 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Τσακαλιάρης

 


 

 

Νικόλαος Φελέκουρας

 

Ονομάζομαι Νικόλαος Φελέκουρας. Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία έχω υπηρετήσει σε διάφορες σημαντικές θέσεις στον ασφαλιστικό αλλά και στον τραπεζικό τομέα. Έχοντας πολύ καλή γνώση του τραπεζικού τομέα και της λειτουργίας μιας τράπεζας και ιδιαίτερα του τομέα δανείων, οργάνωσης, τραπεζικών μελετών καθώς επίσης έχοντας άριστη ικανότητα διαγνώσεως και αξιολογήσεως των κινδύνων πιστώσεως, αγοράς, επιτοκίων και επιχειρηματικού κλάδου, εξειδικεύομαι στη παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων – διαπραγματεύσεων και στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

 

Έχοντας επίγνωση των αναπτυξιακών αναγκών όσον αφορά σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας καθώς επίσης και της εμπιστοσύνης που μου έχουν δείξει οι συνδημότες μου (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ασίνης 2004-2012 1ος σε σταυρούς προτίμησης) αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του.

 

Με εκτίμηση
Φελέκουρας Νικόλαος

 


 

 

 

Αναστάσιος Δρούγκας

 

Ονομάζομαι Δρούγκας Αναστάσιος του Κωνσταντίνου, είμαι 27 ετών και υπηρετώ στην ελληνική αστυνομία. Γεννήθηκα στο Μάνεση, όπου και κατοικώ με την οικογένειά μου. Σας ανακοινώνω ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μάνεση με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ο οποίος έχει αποδείξει ότι κατέχει και τις γνώσεις και τα προσόντα να προσφέρει στο Δήμο μας. Επιδίωξη μου είναι να εργαστώ ακούραστα και υπεύθυνα για την ανάπτυξη, αναβάθμιση και ασφάλειας της κοινότητας. Στόχος μου είναι ακόμα, να αξιοποιηθούν τα προνόμια του τόπου μας, αλλά κυρίως να επιλυθούν τόσο τα χρόνια όσο και τα καθημερινά προβλήματα, για τα οποία η υπάρχουσα δημοτική αρχή έμεινε άπραγη και αδιάφορη. Δουλεύοντας πάντα με διαφάνεια, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, με βάση πάντα το δημοκρατικό διάλογο και την αρμονική συνεργασία (αρχές για τις οποίες έχω ορκιστεί και υπηρετώ στην εργασία μου) και παίρνοντας δύναμη από την αγάπη που έχω για τον τόπο μου, πιστεύω ότι με την εμπιστοσύνη σας θα μπορέσω να αλλάξω προς το καλύτερο την κοινότητα μας!

Μετά τιμής
ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

 

 

     
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.