Άλλη μία υποψήφια με τον Δ. Σαραβάκο – Έφτασαν τους 8 στην Αργολίδα

 

Μια ακόμη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο συνδυασμός Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου του Δημήτρη Σαραβάκου. Πρόκειται για την κα Αντωνία Αμερικάνου – Παγώνη του Δημητρίου.

 

Η κα Αντωνία Αμερικάνου – Παγώνη είναι κάτοικος του Δήμου Άργους – Μυκηνών, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδίκευση στην ψυχολογία του παιδιού και γνώστρια της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας.

 

Με τη νέα υποψήφια, ο αριθμός των υποψηφίων της Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου στην Αργολίδα έφτασε τους 8:

 

Καραμήτσας Γιώργος του Σταύρου, κάτοικος Δήμου Άργους – Μυκηνών, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρόεδρος Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ Αργολίδας, τ. Αντιδήμαρχος Δήμου Άργους – Μυκηνών.

 

Μαρόγιαννης Αθανάσιος του Αγγέλου, κάτοικος Δήμου Κρανιδίου, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Τουριστικά.

 

Πετρόπουλος Ανδρέας του Αντωνίου, κάτοικος Δήμου Άργους – Μυκηνών, Δημοτικός Υπάλληλος.

 

Ραφαηλίδης Αντώνης του Χαραλάμπους, κάτοικος Δήμου Ναυπλίου, Επιχειρηματίας.

 

Σχορτσανίτη – Μαραγκού Δήμητρα του Στρατή, κάτοικος Δήμου Άργους – Μυκηνών, Επιχειρηματίας.

 

Πετρουλάς Κώστας του Ανδρέα, κάτοικος Δήμου Ναυπλιέων, ασχολούμενος με τα αγροτικά και τα τουριστικά.

 

Ζαμπιάκος Δημήτρης του Γεωργίου, κάτοικος Δήμου Άργους – Μυκηνών, μουσικός παραγωγός.

 

 

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, κατηγόρησε την περιφερειακή αρχή για ανικανότητα και αδιαφορία αφού δεν κάνει χρήση του άρθρου 102 του Συντάγματος που προβλέπει την οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης.

 

«Θα έπρεπε η περιφέρεια να είχε αποκτήσει δικούς της πόρους για να βοηθήσει τους πολίτες που στο σύνολο τους έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Δεν έδωσε δε καμία ώθηση στην Γεωργία, τον Τουρισμό και τις επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Πελοποννήσου» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας:

«Δέσμευσή μας, εφόσον κερδίσουμε τις εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι η άμεση εφαρμογή του Συντάγματος για να αποκτήσει δικούς της πόρους η Πελοπόννησος».